Αναζήτηση

Living Coral: Το χρώμα του 2019 για την Pantone

Living Coral: Το χρώμα του 2019 για την Pantone

Το Living Coral, όπως είναι το όνομα που του έχει δώσει το Pantone Color Institute, είναι το χρώμα της νέας χρονιάς, του 2019.

Ένα χρώμα που προμηνύει θετικές εξελίξεις και η ενέργειά του μάς ζεσταίνει.

To Living Coral, με κωδικό PANTONE 16-1546, είναι ένα χρώμα που μας μεταφέρει στον βυθό -το χρώμα των κοραλλιογενών υφάλων. Tο χρώμα του 2019, εκφράζει την προστασία, την ζεστασιά και την δύναμη που έχουμε ανάγκη εμείς και το περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη πορτοκαλί απόχρωση κρύβει μέσα της την λάμψη του χρυσού, σύμφωνα με την Pantone -είναι ευέλικτη, χαρούμενη, βρίσκεται σε σύνδεση με την φύση. Αντιπροσωπεύει την ανάγκη προστασίας των μορφών ζωής που τείνουν να εξαφανιστούν. Θέλει να μας εμψυχώσει, κινητοποιώντας τα θετικά συναισθήματα.

Συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη μας για αισιοδοξία και χαρούμενες επιδιώξεις και ενσαρκώνει την επιθυμία μας για παιχνιδιάρικη διάθεση.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top