Αναζήτηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Δήλωση συμμόρφωσης στα υλικά συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Δήλωση συμμόρφωσης στα υλικά συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα»

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Χημικών το εκπαιδευτικό σεμινάριο: «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ».

Το εξειδικευμένο σεμινάριο συνδιοργάνωσαν η ΕΕΧ, μέσω του Συμβουλίου Εκπαίδευσης, και ο ΣΥΒΙΠΥΣ και το παρακολούθησαν περίπου 60 συμμετέχοντες από τον χώρο των επιστημόνων και των τεχνικών των βιομηχανιών παραγωγής υλικών συσκευασίας, των τεχνολόγων και των χημικών τροφίμων.

Η Δρ. Ειρήνη Πουλιμά από το Γενικό Χημείο του Κράτους αναφέρθηκε στις νομοθετικές απαιτήσεις, στις κατηγορίες ΥΕΤ, και στους εργαστηριακούς ελέγχους κλείνοντας με εφαρμογές, σχετικές με τη δήλωση συμμόρφωσης.

Η Δρ. Ζωή Μούσια από τον ΕΦΕΤ αναφέρθηκε στους κανόνες ορθής πρακτικής παραγωγής, την ιχνηλασιμότητα, τη χρήση δεδομένων και έκλεισε επίσης με εφαρμογές.

Το ενδιαφέρον ήταν ζωηρό, και οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων στους εκπαιδευτές επιβεβαίωσαν την ζωτική ανάγκη επιμόρφωσης των εργαζομένων στο χώρο της συσκευασίας.

Η επιτυχία της πρώτης αυτής εκπαιδευτικής συνεργασίας της ΕΕΧ με τον ΣΥΒΙΠΥΣ έθεσε τα θεμέλια για στενή συνεργασία και σε άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τόσο στην εκπαίδευση και της επιμόρφωση εργαζομένων, όσο και σε άλλες δράσεις.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top