Αναζήτηση

Μετακινήσεις στελεχών

Μετακινήσεις στελεχών

Έπειτα από σχεδόν 3 ετή παρουσία στο οικοσύστημα εταιρειών της Innvestio (Novacel Hellas, GEA Solutions, EVziiin©) o Γεώργιος Δασκαλέλος θα αναζητήσει νέο επαγγελματικό σταθμό, εξετάζοντας αρκετές εναλλακτικές και διαφορετικούς δρόμους.

Στην πορεία του αυτή συνέδραμε σημαντικά σε μία πλειάδα έργων, που επεκτείνονταν σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από τον καθορισμό της στρατηγικής Marketing και επικοινωνίας, έως και την τακτική επικοινωνία όλων των καναλιών, όλων των οντοτήτων, του σχετικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Ήταν χαρά και τιμή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ένα οικοσύστημα εταιρειών, με ένα σπουδαίο όραμα, για ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον σε μία σειρά βιομηχανικών επιχειρηματικών κατηγοριών».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top