Αναζήτηση

MGI Octopus Web: Επίσημη παρουσίαση και βραβεύσεις

MGI Octopus Web: Επίσημη παρουσίαση και βραβεύσεις

Από αριστερά στα δεξιά, Louis Gautier, Edmond Abergel καιVictor Abergel στην απονομή των Τhe 2022 Packaging Award

Το MGI Octopus Web κέρδισε το Βραβείο Συσκευασίας 2022, στην καθιερωμένη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 Νοεμβρίου 2022 και που κάθε χρόνο από το 1955, επιβραβεύει τις μεγάλες καινοτομίες στον τομέα της συσκευασίας, είτε πρόκειται για εξοπλισμό, είτε για υλικά είτε για συσκευασία.

Το Octopus Web επιβλήθηκε στην κατηγορία «ψηφιακά», χάρις στο concept του που συνδυάζει τις καλύτερες παραδοσιακές τεχνολογίες με την ευελιξία της ψηφιακής τεχνολογίας στην κοπή και φινίρισμα αυτοκόλλητων ετικετών.

Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τελετή Βραβείων Συσκευασίας, η διοργάνωση του 2022 επικεντρώθηκε στην οικολογική ευθύνη και κάθε αποδέκτης του Βραβείου διακρίθηκε φέτος χάρις στο βήμα που πραγματοποίησε για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του.

Το MGI Octopus Web έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην εμπορική έκθεση All4Pack, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου στο Παρίσι, στο περίπτερο της MGI Konica Minolta Alliance - η οποία παρουσίασε τουλάχιστον 5 βιομηχανικά συστήματα σε παραγωγή. Το καινοτόμο σύστημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, τόσο μεταξύ των επαγγελματιών εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών όσο και μεταξύ των τελικών πελατών.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top