Αναζήτηση

Μια καινούργια συνεργασία για την ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων μικρού μεγέθους (small format).

Μια καινούργια συνεργασία για την ZAPADEL ΕΠΕ, στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων μικρού μεγέθους (small format).

Η εταιρία AZON PRINTER με έδρα το Zagreb της Κροατίας, προστέθηκε στον κατάλογο των ποιοτικών συνεργατών της ZAPADEL και παρέχει μια γκάμα λύσεων με μηχανήματα εκτύπωσης σε μικρές επιφάνειες από πρακτικά οποιοδήποτε υλικό.

Με τεχνολογίες μελανιού DTS (Direct To Substrate) που εισχωρεί στο υλικό, UV curable για εκτύπωση UV έως 2880 dpi ανάλυση και Direct to Garment για εκτύπωση απευθείας σε υφάσματα και μπλουζάκια, η ΑΖΟΝ αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον μικρομεσαίο επαγγελματία, copy house, κατάστημα souvenir ή την ανάγκη ειδικών κατασκευών.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η δυνατότητα του λογισμικού αλλά και της UV σειράς γενικότερα, να τυπώνει πινακίδες με το σύστημα Braille, τυπώνοντας όχι μόνο τις κουκίδες αλλά και τα γράμματα της επιγραφής με ανάγλυφο τρόπο έως 2 χιλιοστά, όπως απαιτούν οι νέες οδηγίες για τις πινακίδες Braille.

Η παρουσία της ΑΖΟΝ σε πολλές χώρες και οι εκατοντάδες εγκαταστάσεις της ανά την υφήλιο, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και άψογη υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία των εκτυπωτικών συστημάτων της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

www.azonprinter.com 

www.zapadel.gr

ή καλέστε στα γραφεία της ZAPADEL στο 210 9957605.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top