Αναζήτηση

Νέα Εκτυπωτικά-Κοπτικά Roland Δίνουν Νέα Διάσταση στην Εκτύπωση-Κοπή

Νέα Εκτυπωτικά-Κοπτικά Roland Δίνουν Νέα Διάσταση στην Εκτύπωση-Κοπή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  |  ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Με νέα μοντέλα, η Roland όχι μόνο επεκτείνει την γκάμα των εκτυπωτικών της, αλλά και τις εκτυπωτικές λύσεις στην αγορά της Οπτικής Επικοινωνίας.

Τα νέα εκτυπωτικά-κοπτικά της σειράς LG & MG (162/ 137 / 76 cm πλάτος), με μελάνια CMYK, Gloss, Λευκό, Κόκκινο, Πορτοκαλί, Primer, διευρύνουν τις εκτυπωτικές δυνατότητές με την πρόσθετη ισχύ της UV-LED τεχνολογίας εκτύπωσης υψηλής ποιότητας και ειδικών εφέ/υφών.

Οι Υψηλής Eυκρίνειας Eκτυπώσεις,  Η Ευρεία Συμβατότητα Υλικών, Το  Λευκό Μελάνι Υψηλής Έντασης και το Γρήγορο Στέγνωμα για άμεσο φινίρισμα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων εκτυπωτικών, ενώ η δυνατότητα περφορέ κοπής φύλλων, η επαγγελματική διαχείριση χρωμάτων για άψογο ταίριασμα με τα επιθυμητά χρώματα και οι βιβλιοθήκες υφών προστίθενται στα πλεονεκτήματά τους.

Τα νεότερα οικονομικά μελάνια ECO-UV EUV5 δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές και ευελιξία και εκπληκτικά αποτελέσματα. Έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold, που σημαίνει ότι πληρούν τα αυστηρά πρότυπα χαμηλών χημικών εκπομπών, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους.

Στα νέα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των MG περιλαμβάνεται η δυνατότητα προαιρετικού Τραπεζιού Επέκτασης για μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια κατά την εκτύπωση σε ημιάκαμπτα υλικά ή χαρτόνια έως 1 mm, καθώς και τεντωτήρα (tension bar) που προσθέτει σταθερότητα κατά την εκτύπωση σε πολύ λεπτές μεμβράνες από 30 μικρά και πάνω.

Τα LG παρέχουν εύκολο και γρήγορο καλιμπράρισμα των υλικών  – media gap & feed compensation και εξασφαλίζουν σταθερά, αποτελέσματα χωρίς θολούρες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top