Αναζήτηση

Νέα εποχή drupa: Πλατφόρμα για δικτύωση και νέες επιχειρήσεις

Νέα εποχή drupa: Πλατφόρμα για δικτύωση και νέες επιχειρήσεις

Ντίσελντορφ Γερμανία 28 Μαΐου – 7 Ιουνίου 2024

Η Νέα Εποχή drupa (dna) θέτει το σκηνικό για νέα ταλέντα από τον τομέα της εκτύπωσης και της συσκευασίας με στοχευμένο τρόπο. Η drupa έχει ενσωματώσει δύο δυνατούς συνεργάτες, την Deborah Corn και τον Frank Tueckmantel, με μακροχρόνια τεχνογνωσία στη βιομηχανία των εκτυπώσεων, για την οργάνωση και τον σχεδιασμό αυτής της έκθεσης.

Μεγάλες ιδέες, μικροί προϋπολογισμοί – πολλές νέες εταιρείες δυσκολεύονται να κάνουν τις σωστές επαφές και να εδραιώσουν τις πρωτοποριακές και συναρπαστικές τους λύσεις στην αγορά. Για αυτούς, η drupa έχει δημιουργήσει μία ειδική πλατφόρμα, την drupa next age (dna). Εκεί νεοσύστατες εταιρείες, νέα ταλέντα αλλά και εδραιωμένες επιχειρήσεις μπορούν να δικτυωθούν με ίσους όρους, βρίσκοντας νέους εταιρικούς συνεργάτες και ανταλλάσοντας καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Για κάποιους συμμετέχοντες, αυτή είναι η ευκαιρία να συστηθούν για πρώτη φορά σε ένα διεθνές επαγγελματικό κοινό.

«Στην σημερινή ψηφιακή εποχή, ένα πράγμα είναι που δεν μπορεί να αντικαταστήσει η τεχνολογία, την προσωπική επικοινωνία», εξήγησε ο Frank Tueckmantel ο οποίος μαζί με την Deborah Corn είναι υπεύθυνοι της διαμόρφωσης του προγράμματος dna. «Καμία εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αληθινή ανθρώπινη επαφή. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Επιπλέον η προσωπική αλληλεπίδραση ενθαρρύνει συμφωνίες. Για αυτόν τον λόγο είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την drupa πάνω στο πρόγραμμα dna για το 2024, και ελπίζω να έρθω σε επαφή με πολλούς από τους συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη έκθεση που έχει να προσφέρει η βιομηχανία μας».

Η συμμετοχή γίνεται ευκολότερη μέσω του Plug-and-Play

Για να κρατηθούν τα εμπόδια χαμηλά στη συμμετοχή, η drupa για το dna εστιάζει σε ένα διάφανο σταντ με ευέλικτα τμήματα και Plug-and-Play. Παρουσιάσεις, συζητήσεις και συνεντεύξεις στη σκηνή dna δένουν με τον εκθεσιακό χώρο στο Hall 7.0 παρέχοντας το ιδανικό φόρουμ, όπου θα κερδίσει επενδυτές με νέα επιχειρησιακά μοντέλα, λύσεις για προϊόντα και τεχνολογίες. Τα κεντρικά θέματα θα είναι μεταξύ άλλων, Τεχνητή Νοημοσύνη, Επιχειρηματική Νοημοσύνη, Νέα Υλικά, Απομακρυσμένες Υπηρεσίες, Νέα Επιχειρηματικά Μοντέλα και Σχεδιασμός Διαδικασιών. Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενες εταιρίες μπορούν ακόμη να εγγραφούν για συμμετοχή και υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να εμπλακούν, είτε ως εκθέτες, σπόνσορες ή ομιλητές.

«Το Drupa dna είναι το “Big Bang” για νέες εταιρείες, καινούργιες ιδέες και φρέσκιες αντιλήψεις που θα διαμορφώσουν και θα καθορίσουν το μέλλον της εκτύπωσης» επιβεβαίωσε η Deborah Corn. «Το προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να δώσει μία διεθνή σκηνή για συζητήσεις αφοσιωμένες στην τεχνολογία, τα εργαλεία και τους ανθρώπους που ωθούν την βιομηχανία εμπρός και δίνουν μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για την αλυσίδα της γραφικής επικοινωνίας. Προτρέπω όλους σας να περάσετε από το Hall 7.0 στην drupa ώστε να έχετε ένα προβάδισμα στην δημιουργία ενός κερδοφόρου μέλλοντος».

Εταιρείες που θέλουν να εκθέσουν ή να χορηγήσουν να επικοινωνήσουν με τον Benedikt Salmen από την ομάδα της drupa (SalmenB@messe-duesseldorf.de) ενώ εταιρείες όπου ενδιαφέρονται να εμφανιστούν ως ομιλητές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες από την Deborah Corn (deborah@printmediacentr.com) και τον Frank Tueckmantel (tuecki@mac.com).

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top