Αναζήτηση

Νέα εποχή στην πλαστικοποίηση από τη Flexa

Νέα εποχή στην πλαστικοποίηση από τη Flexa

Η Flexa θα παρουσιάσει στη Fespa 2022 τη νέα Easy Lite: την πρώτη λαμιναριστική μηχανή στην αγορά που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Με ενσωματωμένο Wi-Fi/LAN, η νέα Easy Lite εισέρχεται στην εποχή του IoT (Internet of Things) και γίνεται πιο προηγμένη και έξυπνη. Με αυτήν τη δυνατότητα, ο χρήστης μπορεί να συλλέγει δεδομένα εργασίας με ακρίβεια και να παρακολουθεί τις λειτουργίες της μηχανής εξ αποστάσεως μέσω υπολογιστή ή φορητών συσκευών. Αυτό χρησιμεύει ιδιαίτερα για προγραμματισμό συντήρησης, καθώς αποφεύγεται η διακοπή της λειτουργίας του μηχανήματος και βοηθά στην βελτιστοποίηση της απόδοσης, των διαδικασιών, της αντοχής και της αποδοτικότητας.

Με τη νέα Easy Lite, η πλαστικοποίηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα ρυθμίζοντας τις παραμέτρους επεξεργασίας στην οθόνη αφής. Η πρωτοποριακή σχεδίαση του λογισμικού επιτρέπει με ένα απλό άγγιγμα να ρυθμιστούν με απόλυτη ακρίβεια οι πιο σημαντικές παράμετροι όπως θερμοκρασία, πίεση και ταχύτητα.

Ο χρήστης μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση στις πολυάριθμες νέες λειτουργίες, όπως η καταμέτρηση των μέτρων που λαμινάρονται, η αποθήκευση τριών διαφορετικών διεργασιών, η αυτόματη απενεργοποίηση, ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της μηχανής και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το νέο εργαλείο κοπής με λεπίδες με επίστρωση τιτανίου είναι ανθεκτικό στο χρόνο και επιτρέπει πιο ακριβή και ασφαλή κοπή μετά το λαμινάρισμα.

Θα παρουσιαστεί ακόμα μια νέα, entry-level έκδοση της Easy Lite. Έχει σχεδιαστεί για τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για μια οικονομική λαμιναριστική μηχανή με πολύ καλή σχέση ποιότητας, τιμής και απόδοσης. Το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Ιταλία από τη Flexa.

Για την αυτόματη κοπή ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας, η Flexa λανσάρει ένα νέο σύστημα "nearline" για το ξετύλιγμα, την εκτύπωση, την ανατύλιξη και κοπή από ημι-jumbo ρολό ταπετσαρίας με το X/Y αυτόματο κοπτικό Miura.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό νέο για την αγορά του υφάσματος, το σύστημα θερμομεταφοράς (καλάνδρα) DS190 της σειράς XPRO με νέο πλάτος εργασίας 1800mm, κατάλληλο για μεγάλες παραγωγές.

Flexa Αιθ. 2.2 – Περ. B65

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top