Αναζήτηση

Νέα σειρά εκτυπωτών inkjet μεγάλου μεγέθους από τη Mimaki

Νέα σειρά εκτυπωτών inkjet μεγάλου μεγέθους από τη Mimaki

Η Mimaki ανακοίνωσε τη Σειρά 330 – μια ολοκαίνουργια σειρά εκτυπωτών inkjet μεγάλου μεγέθους, που περιλαμβάνει τους JV330-160, CJV330-160 και TS330-1600, καθώς και μια νέα σειρά κοπτικών plotter CG-AR.

Η σειρά 330, η οποία κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Global Innovation Days της εταιρείας, αξιοποιεί τη στρατηγική πολλαπλών πλατφορμών της Mimaki, για να προσφέρει μια υψηλών προδιαγραφών αλλά οικονομικά αποδοτική λύση εκτύπωσης σε διάφορους τομείς. Ομοίως, η σειρά CG-AR προσφέρει στους χρήστες νέες τεχνολογίες κοπής που βελτιώνουν τις ροές εργασίας, διαθέσιμα σε τρία μεγέθη. Η κυκλοφορία των δύο αυτών σειρών ευθυγραμμίζεται με τον στόχο της Mimaki να διευρύνει τη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και βασικού επιπέδου, για να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει περαιτέρω τους πελάτες της που επεκτείνονται και βελτιώνουν τις υπηρεσίες εκτύπωσης και την προσφορά προϊόντων τους.

Παρουσίαση της σειράς 330 της Mimaki

Μετά την επιτυχία των Σειρών 100 και 300 Plus, η Σειρά 330 σχεδιάστηκε για να προσφέρει μοντέλα εκτύπωσης μεσαίας έως υψηλής ποιότητας, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα εικόνας και την υψηλή παραγωγικότητα. Ως εταιρεία γνωστή για τη μεγάλη χρωματική γκάμα της, οι νεότεροι εκτυπωτές της Mimaki μπορούν να επιτύχουν εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης και ανθεκτικότητας τόσο για τη βιομηχανία Sign Graphic όσο και για το ύφασμα.

Οι εκτυπωτές inkjet οικολογικού διαλύτη JV330-160 και CJV330-160 προσφέρουν τα υψηλά πρότυπα χρωμάτων που απαιτούνται για γραφικά επιγραφών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μέσω του νέου προφίλ εισόδου «Deep Color Natural», προσφέροντας εντυπωσιακά και ζωντανά χρώματα, φυσικούς τόνους δέρματος καθώς και βαθύ κόκκινο και ουδέτερο γκρι. Οι ενσωματωμένοι μηχανισμοί καθαρισμού και τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης διασφαλίζουν αποτελεσματική ροή εργασίας και επιτρέπουν μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ένα πρόσφατα σχεδιασμένο σύστημα ανατύλιξης που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτωση τριών ρολών, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο και την εργασία που απαιτείται για την αλλαγή του εκτυπωτικού μέσου.  Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το «Slitter XY» - μια τεχνολογία κοπής υψηλής ακρίβειας, η οποία παρέχει κοπή σε σειρά με τροφοδοσία φύλλου σε άξονες Χ και Υ. Αυτό εξαλείφει το ξετύλιγμα και τη χειροκίνητη κοπή από τη ροή εργασίας, βοηθώντας τους εκτυπωτές να μειώσουν σημαντικά τους χρόνους και να βελτιστοποιήσουν τη μετεπεξεργασία, με λιγότερες απαιτούμενες παρεμβολές.

Η Hybrid Services, αντιπρόσωπος της Mimaki στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, είναι η εταιρεία που θα παρουσιάσει αποκλειστικά το νέο CJV330-160 στην έκθεση Sign & Digital UK αυτού του μήνα. Ο διευθυντής της Hybrid, Martin Southworth, αναμένει μια ισχυρή υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας. «Η Mimaki προωθεί για άλλη μια φορά εύχρηστες, οικονομικά αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις και ανυπομονούμε να κάνουμε το ντεμπούτο αυτής της τελευταίας τεχνολογίας εκτύπωσης και κοπής στην Sign & Digital UK».

Το μοντέλο JV330-160 μόνο για εκτύπωση καθώς και το εκτυπωτικό-κοπτικό μηχάνημα CJV330-160 θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τον Απρίλιο του 2022.

Εκτός από τις λύσεις Sign Graphics, η Mimaki κυκλοφόρησε επίσης τον TS330-1600, έναν εκτυπωτή inkjet sublimation transfer, για ύφασμα. Επιτρέποντας τόσο μεγάλη παραγωγικότητα όσο και υψηλή ποιότητα εικόνας και εξοπλισμένο με νέες λειτουργίες για τη βελτίωση της σταθερής λειτουργίας, ο TS330-1600 μπορεί να επιτύχει ταχύτητα εκτύπωσης 69 τ.μ./ώρα σε λειτουργία draft με σετ μελανιών 4 χρωμάτων, με την ταχύτερη λειτουργία να φτάνει έως τα 135 τ.μ./ώρα.

Mimaki TS330-1600, ένας εκτυπωτής inkjet sublimation transfer για την αγορά του υφάσματος

Ο TS330-1600 διαθέτει προαιρετικά πρόσθετα εξαρτήματα για περαιτέρω αύξηση της αποδοτικότητάς του, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας παροχής δοχείου μελανιού 10 κιλών που μειώνει το κόστος μελανιού σε σύγκριση με το τυπικό δοχείο 2L και επιτρέπει μεγαλύτερη συνεχή εκτύπωση. Μπορεί επίσης να προστεθεί μια μονάδα mini jumbo ρολού για την τοποθέτηση μεγάλων ρολών χαρτιού μεταφοράς και να μειωθεί περαιτέρω το κόστος λειτουργίας.

Ένα βελτιωμένο σύστημα τύλιξης που διαθέτει διπλούς κινητήρες εξοπλισμένους και στις δύο πλευρές του εκτυπωτή κατανέμει το φορτίο και ενισχύει την ισχύ περιέλιξης, επιτρέποντας σταθερή περιέλιξη του τυπωμένου χαρτιού ακόμη και για μεγάλα τοράζ. Το TxLink4, το λογισμικό RIP της Mimaki που είναι αφιερωμένο στην αγορά του υφάσματος περιλαμβάνεται με κάθε TS330-1600.

Όλα τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν την «Mimaki Weaving Dot Technology» (MWDT), μια τεχνολογία που αλλάζει τη σειρά εναπόθεσης σταγονιδίων μελανιού ανάλογα με τις συνθήκες εκτύπωσης. Το «Mimaki Remote Access» (MRA) είναι επίσης διαθέσιμο σε όλη τη σειρά, βελτιώνοντας την ευκολία λειτουργίας και επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο μηχάνημα και να ελέγχουν την κατάστασή του.

Αυξάνοντας την αποδοτικότητα με την αρχική σειρά κοπτικών CG-AR

Παράλληλα με τη Σειρά 330, η Mimaki παρουσιάζει και τα κοπτικά plotters της σειράς CG-AR, διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά μεγέθη (CG-60AR, CG-100AR και CG-130AR). Αναγνωρίζοντας τη ζήτηση των πελατών για μικρότερους χρόνους παράδοσης, τα νέα μοντέλα παρέχουν αυξημένη ταχύτητα και ακρίβεια, όλα με φιλική προς τον χρήστη λειτουργία. Επιπλέον, τα κοπτικά έχουν την ικανότητα να χειρίζονται μια ποικιλία υλικών, όπως PVC, φθορίζοντα και ανακλαστικά φύλλα.

Η σειρά CG-AR της Mimaki προσφέρει βελτιωμένο plotting βασικού επιπέδου για την επίτευξη μικρότερων χρόνων παράδοσης

Η σειρά Mimaki CG-AR είναι επίσης εξοπλισμένη με το Mimaki Remote Access και διαθέτει τη λειτουργία ID Cut της Mimaki, η οποία επιτρέπει ενσωματωμένες λειτουργίες εκτύπωσης και κοπής όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με έναν εκτυπωτή Mimaki, με αυτόματη ανάκτηση δεδομένων κοπής μέσω γραμμικού κώδικα. Η σειρά προϊόντων θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Απρίλιο του 2022 και η Hybrid θα προσφέρει ξανά στους επισκέπτες της Sign & Digital UK μια αποκλειστική παρουσίαση των μοντέλων της νέας σειράς.

«Μετά τη θετική υποδοχή της σειράς 100 μέσα στην πελατειακή μας βάση, είδαμε ότι υπάρχει σημαντική ζήτηση στην αγορά για πιο οικονομικά αποδοτικές, μεσαίας έως υψηλής ποιότητας τεχνολογίες», λέει ο Arjen Evertse, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων EMEA. «Τηρώντας τη στρατηγική μας για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής και τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας, οι νέες δυνατότητες της σειράς 300 απευθύνονται σε πελάτες διαφόρων κλάδων, οι οποίοι επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα και τον χρόνο παράδοσης. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτά τα προϊόντα σε πελάτες και υποψήφιους πελάτες στη FESPA 2022 στο Βερολίνο.»

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top