Αναζήτηση

Νέα συνεργασία για την Chameleon graphics με την Orafol

Νέα συνεργασία για την Chameleon graphics με την Orafol

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Γερμανική εταιρεία ORAFOL, για την Ελληνική αγορά

Η ORAFOL Europe GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καινοτόμων, αυτοκόλλητων γραφικών προϊόντων, αντανακλαστικών υλικών, βιομηχανικών ταινιών διπλής όψης και αυτοκόλλητων βινυλικών φιλμ υψηλής ποιότητας.

Ως αξιόπιστος προμηθευτής για βιομηχανικούς και εμπορικούς εταίρους, η ORAFOL θέτει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, καινοτομίας, υπηρεσιών και περιβαλλοντικής ευθύνης. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν μια εντυπωσιακή απόδοση. Οι υψηλά καταρτισμένες και φιλόδοξες ομάδες στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την τεχνολογία, καθώς και στις πωλήσεις, αντιμετωπίζουν τις ολοένα και πιο απαιτητικές προκλήσεις μιας διεθνούς δυναμικής αγοράς με ευθύνη, αφοσίωση και εξειδίκευση. Έτσι, η αξιοπιστία και ο προσανατολισμός στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς, καθορίζουν τις ενέργειες της ομάδας ORAFOL. Οι πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλες τις ηπείρους εμπιστεύονται την ORAFOL.

Κοπτικά αυτοκόλλητα σε πληθώρα χρωμάτων, υλικά ψηφιακής εκτύπωσης & πλαστικοποιήσεις, μεμβράνες κάλυψης οχημάτων και σκαφών, μάσκες βαφής & αμμοβολής, ταινίες μεταφοράς, ταινίες διπλής όψης και εργαλεία εφαρμογής, είναι όλα διαθέσιμα από 1η Ιουνίου από την ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top