Αναζήτηση

Νέα συνεργασία για την Displaymedia

Νέα συνεργασία για την Displaymedia

H Displaymedia ανακοίνωσε την έναρξη της νέας συνεργασία της με την Αμερικάνικη General Formulations.

H General Formulations με έδρα το Michigan των Η.Π.Α. παράγει από το 1953 πολυμερικά υλικά εκτύπωσης και πλαστικοποίησης.

Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής, σε ελεγχόμενο κλιματικά περιβάλλον καθώς και τα αυστηρά αμερικάνικα standards,  εξασφαλίζουν την άψογη ποιότητα όλων των υλικών.

H Displaymedia αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αμερικάνικης εταιρείας παραγωγής πολυμερικών υλικών εκτύπωσης και πλαστικοποίησης General Formulations, διαθέτει πλέον στην γκάμα των προϊόντων της, τα εξής νέα προϊόντα:

Αυτοκόλλητα για οχήματα

Ε-333 / 75 mic AUTOMARK ™ DRIFT ™ PW Gloss
7ετίας, επανατοποθετούμενο,- Bubble Free με τεχνολογία εύκολης μετακίνησης (ολίσθησης) του αυτοκόλλητου (SLIDE).

Στατικού ηλεκτρισμού για βιτρίνες (Χωρίς κόλλα)
Κατάλληλα για εκπτώσεις, εποχιακές καμπάνιες και για μικρής διάρκειας εφαρμογές

E-207 Διάφανο Static Cling 175mic
Εύκολη εφαρμογή χωρίς κόλλα & κατάλοιπα. Εφαρμόζονται σε λείες επιφάνειες όπως, γυαλί και μέταλλο και κάθε άλλου είδους λεία επιφάνεια φιλική προς τον στατικό ηλεκτρισμό.

E-208 Λευκό Μatte Static Cling 175mic
Ίδια χαρακτηριστικά με το 207 αλλά σε λευκό ματ χρώμα. Εφαρμόζονται σε λείες επιφάνειες όπως, γυαλί και μέταλλο και κάθε άλλου είδους λεία επιφάνεια φιλική προς τον στατικό ηλεκτρισμό.

Αυτοκόλλητα βιτρίνας

E-218 WindowMark Blockout 200mic Gloss
Ιδανικό για γραφικά παραθύρων και βιτρινών όπου το φως δεν θέλουμε να διαπερνά το αυτοκόλλητο. Εύκολο στην τοποθέτηση.

E-260 One Way Πολυμερικό 150mic
OneWay με ορατότητα 40% για εφαρμογή σε βιτρίνες όπου θέλουμε να έχουμε εξωτερική ορατότητα. Κατάλληλο και για ελαφρώς καμπύλες επιφάνειες.

Αυτοκόλλητα τοίχου & Ανώμαλων επιφανειών

E-287 / ROUGHMARK Διάφανο 90mic
Διαυγές πολυμερικό βινύλιο που χρησιμοποιείται για επιφανειακές εφαρμογές όπως σε τούβλο, σκυρόδεμα και άλλες ανώμαλες επιφάνειες όπου είναι επιθυμητή μια αφαιρούμενη λύση.

E-201HTAPΑΕ HIGH TACK 85mic Bubble Free Matte
Εξαιρετικά ισχυρή επικόλληση σε συνδυασμό με Bubble Free τεχνολογία για εύκολη εφαρμογή. Ιδανικό για εσωτερική ή εξωτερική σήμανση, αυτοκόλλητα, πινακίδες & γυψοσανίδες.

Αυτοκόλλητα γενικής χρήσης

E-223 / 150 mic, 5ετίας mat, removable κόλλα
Το ευκολότερο αυτοκόλλητο στην τοποθέτησή του χάρη στο ενισχυμένο 150mic πάχος. Άνετη εφαρμογή χωρίς να απαιτείται κάποιος ειδικός για την τοποθέτησή του. Αφαιρούμενο χωρίς να αφήνει κατάλοιπα κόλλας μέχρι και 1 έτος.

Περισσότερα: DISPLAYMEDIA, 2109946896, sales@displaymedia.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top