Αναζήτηση

Νέα Συνεργασία της A&G Paper με την εταιρεία Κοτσώνης

Νέα Συνεργασία της A&G Paper με την εταιρεία Κοτσώνης

Η εταιρεία A&G PAPER ΑΕΒΕ, μέσα σε ένα περιβάλλον συνεχών οικονομικών προκλήσεων, αναζητά διαρκώς νέες ιδέες και προϊόντα προκειμένου να είναι σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, είναι η ένωση της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας «A&G PAPER ΑΕΒΕ» με αυτήν της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΜ. ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΕΒΕ».

Με την εμπορική αυτή συνένωση δημιουργείται ένα νέο, ευέλικτο, εμπορικό σχήμα με προφανή οφέλη και οικονομίες κλίμακας για όλους.

Γίνεται πλέον κοινή χρήση των κτιριακών εγκαταστάσεων, των δομών και του ανθρώπινου δυναμικού της A&G πλαισιωμένα από τα περισσότερα από τα φυσικά πρόσωπα και τη διοίκηση της «ΚΟΤΣΩΝΗΣ».

Έτσι οι παραγγελίες όλων των επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων της «ΚΟΤΣΩΝΗΣ», θα εξυπηρετούνται πλέον από το τηλεφωνικό κέντρο της «A&G PAPER ΑΕΒΕ», ενώ για τις ειδικές παραγγελίες θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνη η ομάδα της «ΚΟΤΣΩΝΗΣ», με επικεφαλής την κα Κατερίνα Κοτσώνη.

Όλα τα προηγούμενα, σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και των δυο εταιρειών εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εγχειρήματος και τη συνέχιση παροχής προϊόντων & υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όπως ακριβώς γινόταν μέχρι σήμερα και από τις δύο εταιρείες.

Οι δύο εταιρείες ελπίζουν ότι θα βρείτε τα οφέλη που περιμένετε και πως θα αγκαλιάσετε αυτή τη νέα στρατηγική συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top