Αναζήτηση

Νέα UV Flatbed εκτυπωτικά από τη Roland DG

Νέα UV Flatbed εκτυπωτικά από τη Roland DG

Δελτίο Τύπου | Μάιος 2023

Τα νέα UV flatbed εκτυπωτικά VersaOBJECT της Roland προσφέρουν στον επαγγελματία επιλογή στην επίπεδη εκτύπωση με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Roland.

To VersaOBJECT EU-1000MF προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως: Χαμηλό κόστος εκτύπωσης και μεγαλύτερο κύκλο ζωής του λευκού μελανιού, Υψηλή ανάλυση και εκπληκτική λεπτομέρεια στην εκτύπωση ακόμη και σε μικρές γραμματοσειρές και λεπτές γραμμές, Ευελιξία στα υλικά, από άκαμπτα έως εύκαμπτα υποστρώματα πάχους έως  95mm. Δέχεται υλικά με μέγιστη διάσταση  244 x 122 cm και βάρος έως 45 kg/m2, ενώ παίρνει μελάνια CMYK, Λευκό και Gloss.

Με την ίδια υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, αλλά περισσότερα χρώματα και δυνατότητα εκτύπωσης σε υλικά-αντικείμενα ύψους έως 200 mm και βάρους έως 100 kg/m2, τα μοντέλα VersaOBJECT CO δέχονται μελάνια CMYK, Gloss, Λευκό, Κόκκινο, Πορτοκαλί και Primer. Οι διαστάσεις εκτύπωσης είναι σε πλάτος  74,9 και 161,2cm  με μήκος 150, 250 και 305 cm (ανάλογα το μοντέλο).

Οι επαγγελματίες που αναζητούν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία θα βρουν την απόλυτη εκτυπωτική λύση στα νέα flatbed της Roland επιλέγοντας αυτό που καλύπτει τις απαιτήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top