Αναζήτηση

Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO

Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO

Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να έχει προκαλέσει και στη χώρα μας μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, ως διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Γραφικών Τεχνών και Οπτικής Επικοινωνίας GRAPHICA EXPO ανακοινώνουμε τη μετάθεση της επόμενης διοργάνωσης σε ασφαλέστερη περίοδο.

Όπως γνωρίζετε, η έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας GRAPHICA EXPO ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η εταιρία μας, παρά τις αρνητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί η 17η GRAPHICA EXPO στις παραπάνω ημερομηνίες.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας, η Πολιτεία αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκθέσεων, συνεδρίων, και πλήθους άλλων εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του 2020.
Η απόφαση αυτή, λόγω των δυσοίωνων προβλέψεων για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, αναμένεται να παραταθεί.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω δεδομένα και προκειμένου να προστατεύσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες της GRAPHICA EXPO από μία αναβολή της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προβούμε εγκαίρως στη μετάθεση της έκθεσης σε ασφαλέστερη περίοδο.

Ως εκ τούτου, η επόμενη GRAPHICA EXPO θα πραγματοποιηθεί στις

25 - 26 - 27 Φεβρουαρίου 2022.

Οι προετοιμασίες της επόμενης διοργάνωσης θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

 

Με εκτίμηση,

Η Διοργανώτρια εταιρεία

Lexxel Corporation Hellas Ltd 
Λεωφ. Πεντέλης 88,15234 Χαλάνδρι
Τ: 210 6548 720 - 210 9330 487, F: 210 6547 606
http://www.graphicaexpo.gr - http://www.graphicanews.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top