Αναζήτηση

Νέο Εκτυπωτικό Roland με Resin Μελάνια

Νέο Εκτυπωτικό Roland με Resin Μελάνια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  |  ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Με νέα μοντέλα, η Roland όχι μόνο επεκτείνει την γκάμα των εκτυπωτικών της, αλλά και τις εκτυπωτικές λύσεις στην αγορά της Οπτικής Επικοινωνίας.

Το Roland AP-640 (162cm πλάτος) με Resin μελάνια με βάση το νερό, ενσωματώνει τα δημοφιλή χαρακτηριστικά της σειράς TrueVIS, την αξιοπιστία και την ποιότητα εκτύπωσης της Roland και τα νέα μελάνια resin που εξασφαλίζουν παραγωγικότητα με γρήγορο στέγνωμα των εκτυπώσεων και μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών με μεγαλύτερη ποικιλία υλικών και ασφαλείς εσωτερικές εφαρμογές χάρη στα χαμηλά επίπεδα πτητικών οργανικών ενώσεων (πιστοποίηση GREENGUARD Gold).

Η Εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης της Roland ενισχύεται με τα resin μελάνια που παρέχουν Φυσικά, Ζωντανά Αποτελέσματα και Υψηλό Χρωματικό Κορεσμό Χρωμάτων, ενώ επιτρέπουν μεγαλύτερη παραγωγή με λιγότερο μελάνι, μειώνοντας αποτελεσματικά το κόστος λειτουργίας.

Οι ευκολίες των εκτυπωτικών Roland με την απομακρυσμένη (μέσω κινητού τηλεφώνου) παρακολούθηση της λειτουργίας τους  καθώς και τον πίνακα αφής με τις «έξυπνες» ρυθμίσεις και λειτουργίες, καθιστούν τις εργασίες εκτύπωσης ιδιαίτερα απλές.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top