Αναζήτηση

Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Thaleia's bookbindery

Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Thaleia's bookbindery

Κοπίδια, ψαλίδια, χαρτιά, υφάσματα, δέρματα, κόκαλα βιβλιοδεσίας, σουβλιά, κλωστές, σφυριά και άλλα εργαλεία και υλικά σας περιμένουν μετά το Πάσχα στο εργαστήριο βιβλιοδεσίας για να τα χρησιμοποιήσετε και να φτιάξετε τα δικά σας σημειωματάρια και βιβλία.
Σε οκτώ δίωρα μαθήματα το ένα τμήμα θα περιηγηθεί στην κατασκευή σημειωματάριου, στη διακόσμηση χαρτιών και δημιουργία πανόδετου βιβλίου με την τεχνική του καλύμματος, ενώ το δεύτερο με την τεχνική του περαστού δερματόδετου βιβλίου.
Τα υλικά και τα εργαλεία προσφέρονται από το εργαστήριο.
Ξεκινάμε με εβδομαδιαία τμήματα:
Δευτέρες, 18:00 – 20:00, Κύκλος πανόδετου βιβλίου
Πρώτο μάθημα: 16/4. Με μία εξαίρεση τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (28 Μαΐου) ο κύκλος θα διαρκέσει ως τις 11 Ιουνίου.
Τετάρτες, 18:00 - 20:00, Κύκλος δερματόδετου βιβλίου
Πρώτο μάθημα: 18/4. Ο κύκλος θα διαρκέσει ως τις 6 Ιουνίου. Συμμετέχοντες: 2- 5 άτομα/τμήμα. Προσφέρεται και η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής ως τις 12 Απριλίου: 2103825564, καθημερινές 11:00 – 17:00

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για το Thaleia's bookbindery στο https://www.facebook.com/thaleiasbookbindery/

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top