Αναζήτηση

Ο Αναστάσιος Πολίτης εκλεγμένος Πρόεδρος του Διεθνούς Κύκλου Πανεπιστημίων Γραφικών Τεχνών

Ο Αναστάσιος Πολίτης εκλεγμένος Πρόεδρος του Διεθνούς Κύκλου  Πανεπιστημίων Γραφικών Τεχνών

Δελτίο τύπου, 22 Απριλίου 2021 - Η HELGRAMED ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, την εκλογή του συναδέλφου μας Αναστασίου Πολίτη, στη θέση του Προέδρου του Διεθνούς Κύκλου Πανεπιστημίων των Γραφικών Τεχνών (IC - the International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management). Η εκλογή του κ. Πολίτη έλαβε χώρα κατά την ετήσια γενική συνέλευση του οργανισμού στις 21 Απριλίου 2021 και τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα διαδικτυακά, στο πλαίσιο της Έκθεσης virtual drupa. Συνυποψήφια ήταν η καθηγήτρια Daiva Sajek, Head of Media Technology Department, στο Kaunas University of Applied Sciences, στη Λιθουανία.

Με ιστορία άνω των 60 ετών ο Διεθνής οργανισμός IC είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους φορείς των γραφικών τεχνών στα πεδία της εκπαίδευσης και της έρευνας, στους τομείς της τεχνολογίας γραφικών τεχνών, της γραφικής επικοινωνίας, της τεχνολογίας και της μηχανικής των εκτυπώσεων, των media, των εκδόσεων, της συσκευασίας και της δημιουργικής βιομηχανίας.

Η εκλογή του Αναστασίου Πολίτη στη κορυφαία αυτή θέση, έρχεται να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία και την διεθνή αναγνώριση των Ελλήνων Πτυχιούχων της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών στον ιδιαίτερα απαιτητικό διεθνή χώρο της Έρευνας και της Εκπαίδευσης στους κλάδους μας.

Εκ μέρους του ΔΣ της HELGRAMED, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο έργο του συναδέλφου μας Α. Πολίτη και δηλώνουμε την πλήρη συμπαράσταση και δεδομένη την στήριξη από όλους εμάς.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top