Αναζήτηση

Ο ΕΛΣΕΤ στη FOODTECH 2021

Ο ΕΛΣΕΤ στη FOODTECH 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,
 
συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια όλων να επανέλθουμε στην κανονικότητα, σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ έκανε ομόφωνα αποδεκτό το αίτημα της FOODTECH να προσφέρει την αιγίδα του Συνδέσμου στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo και με χαρά θα δώσουμε το «παρών» με δικό μας περίπτερο, δωρεάν παροχή της διοργανώτριας εταιρίας, κάτι για το οποίο την ευχαριστούνε θερμά.

Όπως συμβαίνει με όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει ο ΕΛΣΕΤ, στους επισκέπτες του περιπτέρου μας θα διατίθεται τσάντα από ανακυκλωμένο χαρτί με ετικέτα εξωτερικά που θα φέρει το λογότυπο του Συνδέσμου και που θα περιέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την προσφορά του κλάδου, ενδεικτικές ετικέτες και διαφημιστικό υλικό των οικονομικά ενήμερων εταιριών - μελών μας. Όλες αυτές οι ετικέτες είναι δωρεάν προσφορά στο Σύνδεσμο από τα μέλη του Δ.Σ.

Για το χρόνο, το σημείο και τον τρόπο παραλαβής του διαφημιστικού υλικού θα
επανέλθουμε σύντομα με νεότερη ανακοίνωση.

Σας περιμένουμε από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο περίπτερο Β17 του Hall 1 με την παράκληση να τηρήσουμε όλοι τα υγειονομικά μέτρα και με την ευχή ότι από εδώ και πέρα οι συναντήσεις μας θα είναι συχνές και οι εκδηλώσεις θα γίνονται στην… ώρα τους.
 
Αθήνα, 02/11/2021
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top