Αναζήτηση

Ο ΕΛΣΕΤ στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Ο ΕΛΣΕΤ στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Αγαπητοί συνάδελφοι, προμηθευτές, συνεργάτες και φίλοι,

O Σύνδεσμός μας ήρθε σε επαφή με την οργάνωση Humanity Greece αναζητώντας τρόπο να ενισχύσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Όπως μας εξήγησαν, υπάρχει απόλυτη ανάγκη για γαλότσες, καθαριστικά είδη σπιτιού (χλωρίνη, απολυμαντικά, καθαριστικά σπρέυ, υγρό πλυντηρίου) και υλικά καθαρισμού (φτυάρια, τσάπες, κουβάδες, σκούπες, βούρτσες).

Τη συγκέντρωση και την αποστολή την αναλαμβάνει η  Humanity Greece.

Ως ένα μικρό δείγμα συμπαράστασης στους πληγέντες και επειδή τα προβλήματα παραμένουν, το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα με τα οποία θα αγοραστούν αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης και θα τους τα διαθέσει μέσω της εν λόγω οργάνωσης.

Με ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα €50, παρακαλούμε όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Τα ποσά που θα διατεθούν και οι επιχειρήσεις που θα τα προσφέρουν θα αναφερθούν ονομαστικά και θα αναρτηθούν τα τιμολόγια από τις αγορές που θα γίνουν, καθώς και τα χωριά στα οποία θα διατεθούν τα είδη.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν στο λογαριασμό του ΕΛΣΕΤ, τον οποίο σας επισυνάπτουμε. Όποιος κάνει κατάθεση, παρακαλούμε να στέλνει το παραστατικό για να εκδίδεται η απόδειξη.

Ευχαριστούμε.

Αθήνα, 22/09/2023

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο


IBAN Λογαριασμού

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΙΚΕΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

GR9001101120000011229617334
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top