Αναζήτηση

Ο επίπεδος εκτυπωτής Nyala 4 της swissQprint και τα μελάνια νέον σάρωσαν στα EDP Awards

Ο επίπεδος εκτυπωτής Nyala 4 της swissQprint και τα μελάνια νέον σάρωσαν στα EDP Awards

Ο Nyala – ο επίπεδος εκτυπωτής 4ης γενιάς με κορυφαίες επιδόσεις της swissQprint – είναι ο μεγάλος νικητής των Βραβείων EDP. Ακόμα ένα βραβείο απονεμήθηκε στα μελάνια νέον για εκτύπωση UV που κυκλοφόρησε η swissQprint το 2021.

Η κριτική επιτροπή των EDP Awards ξεχώρισε νέες εξελίξεις από την swissQprint και την βράβευσε σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Τα βραβεία τους αποτίουν φόρο τιμής στην καινοτόμο δύναμη της ελβετικής εταιρείας σε πολλούς κλάδους.

Ο επίπεδος εκτυπωτής Nyala 4

Ο εκτυπωτής Nyala 4 κέρδισε βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος επίπεδος/υβριδικός εκτυπωτής < 250 τ.μ./ώρα». Οι λόγοι της κριτικής επιτροπής: «Ο τέταρτης γενιάς εκτυπωτής Nyala βασίζεται στην υπάρχουσα βάση, ενώ προσφέρει ορισμένες σοβαρές βελτιώσεις… Τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά του swissQprint Nyala είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο μπορεί να θεωρηθεί σημείο αναφοράς στην εκτύπωση μεγάλου μεγέθους.»

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της swissQprint είναι η πολυλειτουργικότητα, η αποδοτικότητα εργασίας και – πρώτα και κύρια – η κορυφαία εκτυπωτική ποιότητα. Ο Nyala προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα χάρη στην τεχνολογία αιχμής της κεφαλής εκτύπωσης και την εναπόθεση σταγονιδίων με υψηλή ακρίβεια. Ο Nyala 4 πετυχαίνει μέγιστη ανάλυση 1.350 dpi – με απόδοση έως και 206 m2/h.

Μελάνια νέον για εκτύπωση UV

Τα μελάνια νέον για εκτύπωση UV διατίθενται αποκλειστικά από την swissQprint προς το παρόν – όπως σημείωσε η κριτική επιτροπή στην ετυμηγορία της για την κατηγορία «Αναλώσιμα / μελάνια UV»: «Τα πρώτα μελάνια φθορισμού που σκληραίνουν με υπεριώδη ακτινοβολία για ψηφιακή εκτύπωση inkjet… προσφέρουν σαφή προστιθέμενη αξία καθώς εισάγουν λάμψη στη διαφημιστική τεχνολογία.»

Τα χρώματα νέον κάνουν τη διαφήμιση και τη σήμανση να «λάμπουν»: στο μαύρο φως, φαίνεται να φθορίζουν. Οι χρήστες του swissQprint μπορούν να παράγουν εκτυπωσιακές εκτυπώσεις σε όποια εκδοχή επιλέξουν: άκαμπτα υποστρώματα καθώς και σε υλικά σε ρολό. Διατίθενται Neon Yellow και Neon Pink. Αυτά τα δύο μελάνια καθιστούν δυνατές δύο επιπλέον χρωματικές παραλλαγές – το Neon Green και το Neon Orange – μαζί με αμέτρητες εφαρμογές.

Τα Βραβεία EDP σε δύο διαφορετικές κατηγορίες αποτίουν φόρο τιμής στην ολιστική προσέγγιση που υιοθετεί η ελβετική κατασκευάστρια εταιρεία. «Σκοπεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν hardware, μελάνια καθώς και εφαρμογές», εξηγεί η Carmen Eicher, Επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της swissQprint.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top