Αναζήτηση

Ο νέος ευέλικτης διαμόρφωσης εκτυπωτής Canon Colorado Σειράς M

Ο νέος ευέλικτης διαμόρφωσης εκτυπωτής Canon Colorado Σειράς M

Ο νέος ευέλικτης διαμόρφωσης εκτυπωτής Canon Colorado Σειράς M, ρολού σε ρολό, προσφέρει κλιμακούμενη ταχύτητα και προαιρετικό λευκό μελάνι για την υλοποίηση πληθώρας εφαρμογών

Δελτίο Τύπου | 24 Απριλίου 2023

Η Canon παρουσιάζει σήμερα τη νέα Σειρά Colorado M: την πρώτη πλατφόρμα εκτυπωτή γραφικών μεγάλου μεγέθους, ρολού σε ρολό, με διαμόρφωση ταχύτητας και χειρισμού υλικών. Είναι η ταχύτερη και πιο παραγωγική λύση σε αυτόν τον τομέα της αγοράς και προσφέρει ειδικά εφέ και δυνατότητες εκτύπωσης με λευκό μελάνι. Αυτός ο εκτυπωτής inkjet 1,6m διατηρεί την ποιότητα «βιομηχανικού εξοπλισμού» των μοντέλων της Σειράς Canon Colorado, ενώ μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε παρόχου γραφικών και να μεγαλώσει ανάλογα με τις δραστηριότητές του, με εύκολες επιτόπου αναβαθμίσεις.

Η Σειρά M παρέχει επιλογή μεταξύ δύο ταχυτήτων παραγωγής με τα μοντέλα Colorado M3 και M5: τυπική ταχύτητα 29m²/hr και 40m²/hr και μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 111m²/hr και 159m²/hr, αντίστοιχα. Προσφέρει επίσης δυνατότητα αναβάθμισης από τη μία ταχύτητα στην άλλη είτε προσωρινά για την αντιμετώπιση περιόδων αιχμής είτε μόνιμα, γεγονός που την καθιστά σίγουρη επένδυση για το μέλλον. Και οι δύο εκτυπωτές μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν εύκολα με την προσθήκη λευκού μελανιού στα μοντέλα M3W και M5W, καθώς και με την προαιρετική και αναγνωρισμένη τεχνολογία ματ/ιλουστρασιόν εκτύπωσης FLXFinish+ για εκτυπώσεις CMYK.

Η σειρά Canon Colorado M με λευκό μελάνι Canon UVgel μπορεί να τυπώσει μια εκτενή γκάμα εφαρμογών, μεταξύ των οποίων και γραφικά βιτρίνας
 

Η παρουσίαση της νέας επιλογής λευκού μελανιού Canon UVgel επεκτείνει σημαντικά το εύρος των εφαρμογών που μπορούν να υλοποιήσουν οι πελάτες. Το λευκό μελάνι UVgel προσφέρει στους πελάτες περισσότερες δυνατότητες εκμετάλλευσης των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Uvgel για τη δημιουργία κορυφαίων εφαρμογών γραφικών και διακόσμησης – για παράδειγμα, γραφικά βιτρίνας, επιγραφές και ταπετσαρίες. Με αυτήν την προσθήκη και με τη νέα τεχνολογία αισθητήρα αναγνώρισης υλικών για εύκολο χειρισμό τους, οι χρήστες της Σειράς Colorado M μπορούν να επεκτείνουν την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν εκτυπώνοντας σε βαριά υλικά, καθώς και σε διαφανή, χρωματιστά, ανακλαστικά και μαγνητικά υλικά.

Η μοναδική σύνθεση των μελανιών Canon UVgel έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη εναπόθεση πυκνών και αδιαφανών εικόνων με χρήση λευκού μελανιού σε λιγότερα περάσματα από τις συμβατικές τεχνολογίες εκτύπωσης, ενώ η εκτυπωμένη λευκή επιφάνεια διατηρεί την αρχική λευκότητά της στο πέρασμα του χρόνου. Οι ιδιαίτερες ιδιότητες των μελανιών UVgel εξαλείφουν επίσης πολλά από τα προβλήματα παραγωγής, καθαρισμού ακροφυσίων και συντήρησης που σχετίζονται συνήθως με το λευκό μελάνι, προσφέροντας ομαλή εκτύπωση χωρίς σφάλματα, ελαχιστοποιώντας τη χρήση και τη σπατάλη μελανιού και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα.

Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μπορούν επίσης να επιλέξουν τη μοναδική προαιρετική τεχνολογία FLXFinish+ για τον δικό τους εκτυπωτή Σειράς Colorado M, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουν ματ, γυαλιστερό ή μικτό ματ-και-γυαλιστερό αποτέλεσμα στην ίδια εκτύπωση CMYK, χωρίς πρόσθετο βερνίκι.

Οι πελάτες με μεγάλους όγκους παραγωγής μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία τελικής επεξεργασίας των εκτυπώσεων με μια διαμόρφωση UVgel Print Factory ή UVgel Wallpaper Factory, η οποία προσφέρει ένα πλήρως ενοποιημένο σύστημα με εκτυπωτή Σειράς Colorado M και μονάδες κοπής, τύλιξης, κόλλησης ή στοίβαξης φύλλων για τη διαχείριση όγκων τουλάχιστον 50.000m² ετησίως με ελάχιστη απασχόληση χειριστών.

Η Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print στην Canon Europe, δήλωσε: «Από την πρώτη τους είσοδο στην αγορά, οι εκτυπωτές Colorado με μελάνια UVgel έχουν θέσει τον πήχη αναφορικά με την ταχύτητα, την ποιότητα και τη συνολική παραγωγικότητα. Εκτός από αυτά τα κρίσιμης σημασίας επιχειρησιακά κριτήρια επιδόσεων, οι πάροχοι γραφικών μεγάλου μεγέθους επιθυμούν σήμερα να επενδύουν σε έξυπνες, περιβαλλοντικά υπεύθυνες λύσεις εκτύπωσης που μπορούν να εξελίσσονται μαζί τους και να τους βοηθήσουν να εισέλθουν σε επικερδείς δημιουργικές εφαρμογές, προϊόντα και αναπτυσσόμενες αγορές. Χάρη στην ευέλικτης διαμόρφωσης δομή της και το προαιρετικό λευκό μελάνι, η νέα Σειρά Colorado M αποτελεί την κινητήρια δύναμη ανάπτυξης στην οποία μπορούν να βασιστούν οι επιχειρήσεις για να αναβαθμίσουν τις δυνατότητές τους και να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.»

Τα μελάνια Canon UVgel προσφέρουν πεντακάθαρες εικόνες υψηλής ευκρίνειας και σταθερά χρώματα, ενώ το άμεσο στέγνωμα της εκτύπωσης επιτρέπει άμεση κοπή και τελική επεξεργασία· επιπλέον, η εξαιρετική ανθεκτικότητά τους εξαλείφει την ανάγκη lamination. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα Colorado, αλλά με πρόσθετες βελτιώσεις, η Σειρά M έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται τον φόρτο εργασίας πολλών παλαιότερων εκτυπωτών ρολού σε ρολό, με βιομηχανικού επιπέδου, αδιάκοπη αξιοπιστία και εκτύπωση χωρίς επιτήρηση με ελάχιστη παρέμβαση του χειριστή. Οι νέοι εκτυπωτές της Σειράς Colorado M υποστηρίζονται από το PRISMAguide XL, το εύκολο και ισχυρό λογισμικό προετοιμασίας που διευκολύνει την παραγωγή εκτυπώσεων με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες μελανιού, όπως λάτεξ ή οικολογικών διαλυτών, η τεχνολογία UVgel καταναλώνει έως και 40% λιγότερο μελάνι για να επιτύχει την ίδια ποιότητα εικόνας και ζωντάνια χρωμάτων. Το χαμηλής θερμοκρασίας, ενεργειακά αποδοτικό σύστημα LED για τη στερεοποίηση των μελανιών και η «άμεση» μετάβαση σε κατάσταση λειτουργίας έχουν ως αποτέλεσμα μειωμένη χρήση ενέργειας συγκριτικά με άλλες τεχνολογίες και επιτρέπουν την εκτύπωση σε υψηλής ποιότητας, ευαίσθητα στη θερμότητα υλικά – γεγονός ιδιαίτερης σημασίας σε αγορές υψηλής αξίας, όπως οι επενδύσεις τοίχων. Επιπλέον, με την τεχνολογία UVgel, οι πελάτες μπορούν να εκτυπώνουν σε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως χωρίς PVC και με βάση το χαρτί, ακόμη και μη επιχρισμένα.

Με πολύ μεγάλη στιβαρότητα και σταθερότητα διαστάσεων, οι εκτυπώσεις με UVgel παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή αντίσταση σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις. Έτσι, οι εκτυπώσεις διαρκούν περισσότερο και οι περισσότερες εφαρμογές που εκτυπώνονται σε συστήματα Colorado δεν χρειάζονται lamination. Εκτός από τα οικονομικά οφέλη λόγω της εξάλειψης του χρόνου και του κόστους που απαιτεί το lamination, η απλούστερη διαδικασία καταργεί επίσης το επιπλέον στρώμα πλαστικού για το lamination από την τελική εφαρμογή.

Η ευέλικτης διαμόρφωσης δομή της Σειράς M καθιστά τα μοντέλα πιο βιώσιμες λύσεις, καθώς οι πελάτες μπορούν να κλιμακώσουν την ταχύτητα και τις ικανότητες του εκτυπωτή σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους χωρίς να αντικαταστήσουν το βασικό σύστημα εκτύπωσης. Προσφέρει επίσης μια βολική επιλογή αναβάθμισης με μια προσωρινή άδεια ταχύτητας για τις περιόδους αιχμής της ζήτησης.

Η Σειρά Colorado M έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και την ταχεία απόδοση της επένδυσης, χάρη στο χαμηλότερο λειτουργικό κόστος στην κατηγορία της, τη δυνατότητα παραγωγής εφαρμογών υψηλής αξίας και τις μοναδικές επιλογές σταδιακής αναβάθμισης.

Η Σειρά Colorado M διατίθεται μέσω πιστοποιημένων συνεργατών της Canon.

Σχετικά με την Canon Ελλάδας
Η Canon Ελλάδας αποτελεί μέρος της Canon CEE, του τοπικού οργανισμού πωλήσεων της Canon Europe (RSO) για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου. H Canon φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.
H Canon CEE, ανήκει στον οργανισμό Canon Europe, που αποτελεί το τμήμα της Canon Inc. για την περιοχή EMEA, και είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογιών και υπηρεσιών απεικόνισης, και ένα από τα διεθνώς πιο αναγνωρισμένα και αγαπητά brands. Η Canon Europe δραστηριοποιείται σε 120 χώρες, απασχολεί περίπου 13.500 εργαζομένους σε όλη την περιοχή, και συνεισφέρει περίπου το ένα τρίτο των ετήσιων εσόδων της Canon.
Η Canon ιδρύθηκε το 1937 και για 80 χρόνια είναι πρωτοπόρα στο χώρο της απεικόνισης, με τη σταθερή δέσμευση να παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να οραματίζεται εκ νέου τι είναι δυνατό μέσω της απεικόνισης. Από τις κάμερες και τους επαγγελματικούς εκτυπωτές, μέχρι τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και τις τεχνολογίες στον κλάδο της υγείας, η Canon εμπλουτίζει τις ζωές και τις επιχειρήσεις μέσω της καινοτομίας στην απεικόνιση.
Η Canon καλλιεργεί τη θετική ισχύ της τεχνολογίας και των υπηρεσιών απεικόνισης. Με την παροχή κοινωνικών και περιβαλλοντικών ωφελειών μέσω των ανθρώπων και των προϊόντων μας, επιδεικνύουμε εμφατικά τη δέσμευσή μας στη φιλοσοφία του Kyosei: τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.canon.gr.

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top