Αναζήτηση

Ο Nyala παραμένει ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς

Ο Nyala παραμένει ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς

Ο εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους Nyala της swissQprint αναδείχθηκε ο καλύτερος σε πωλήσεις εκτυπωτής της τάξης του για την Ευρωπαϊκή αγορά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το νέο μοντέλο LED να αντικαθιστά φέτος τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας της Infosource, την προηγούμενη χρονιά ο swissQprint Nyala ήταν ο καλύτερος σε πωλήσεις εκτυπωτής στην Ευρώπη στην κατηγορία του, UV επίπεδοι/υβριδικοί εκτυπωτές > 60″ (152,4 εκ.) με τιμή 130.000 – 500.000 €, σε σύγκριση με όλα τα brand που εξετάστηκαν το 2017. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Nyala κατέλαβε την 1η θέση.

Αποδοτική λύση LED

Οι UV inkjet εκτυπωτές που έχουν κατασκευαστεί στην Ελβετία σαφώς προσφέρουν έναν πειστικό λόγο τιμής/απόδοσης, ειδικά τα πιο πρόσφατα μοντέλα που χρησιμοποιούν τεχνολογία LED: το Nyala LED παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην έκθεση FESPA 2017 και έκτοτε έχει αντικαταστήσει το προηγούμενο μοντέλο Nyala (με συμβατικό UV). Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται σήμερα διαθέτει μαζικά μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και επεκτείνει το ήδη ευρύ φάσμα υλικών και εφαρμογών χάρη στη χαμηλή εκπομπή θερμότητας. Τα συστήματα LED αφήνουν επίσης μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα εξαιτίας των μη ρυπογόνων εξαρτημάτων, της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και των μικρών απαιτήσεων για συντήρηση

Επεκτασιμότητα σε όλο το φάσμα

Η τρέχουσα σειρά swissQprint αποτελείται από τρία μοντέλα με διαφορετικές διαστάσεις και παραγωγικότητα: το Nyala LED (3.2×2m επίπεδος, με μέγιστη παραγωγικότητα 206 m2/h), το Impala LED (2.5×2 m επίπεδος, με μέγιστη παραγωγικότητα 180 m2/h) και το Oryx LED (2.5×2 m επίπεδος, με μέγιστη παραγωγικότητα 65 m2/h). Και τα τρία διαθέτουν σπονδυλωτό σχεδιασμό και ελεύθερη επιλογή μελανιών, ώστε οι χρήστες να έχουν ένα εκτυπωτή προσαρμοσμένο στις άμεσες ανάγκες τους, διατηρώντας παράλληλα την δυνατότητα μεταγενέστερης μετατροπής ή επέκτασης. Μια τέτοια δυνατότητα σταδιακής επένδυσης μπορεί να διευκολύνει την είσοδο μιας επιχείρησης στην ψηφιακή εκτύπωση και ως εκ τούτου το μηχάνημα μεγαλώνει με την επιχείρηση.

Αυτή η πολυμορφία σίγουρα συμβάλλει στην επιτυχία, τόσο για το Nyala όσο και για την swissQprint.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top