Αναζήτηση

Ο όμιλος Agfa-Gevaert ολοκληρώνει την πώληση του τμήματος Offset Solutions στον όμιλο AURELIUS

Ο όμιλος Agfa-Gevaert ολοκληρώνει την πώληση του τμήματος Offset Solutions στον όμιλο AURELIUS

Ο Όμιλος Agfa-Gevaert ολοκλήρωσε με επιτυχία την πώληση του τμήματος Offset Solutions στην εταιρεία εναλλακτικών επενδύσεων AURELIUS Group.

Η εξαγoρά που είχε ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2022 ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έναντι 92 εκατ. Ευρώ.
Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας αγοράς μετοχών με τον Όμιλο AURELIUS, ο Όμιλος Agfa-Gevaert θα συνεχίσει να παρέχει ορισμένα αναλώσιμα (συμπεριλαμβανομένου του φιλμ) και υπηρεσίες.

Το τμήμα Offset Solutions είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής στον κλάδο της εκτύπωσης offset, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προεκτύπωσης & εκτύπωσης για τυπογραφεία εμπορικών εντύπων, εφημερίδων και συσκευασίας.

Το οικονομικό έτος 2022, η Agfa Offset Solutions απέφερε έσοδα 779 εκατ. ευρώ, τα οποία μεταφράζονται σε παγκόσμιο μερίδιο αγοράς περίπου 20%.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Agfa, Pascal Juéry, δήλωσε: "Η πώληση του τμήματος Offset Solutions είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία μετασχηματισμού μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της Offset Solutions για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο στο μέλλον". και συνέχισε "Με τη σειρά της, αυτή η συμφωνία, θα επιτρέψει στην Agfa να επικεντρωθεί σε άλλους αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική μας επιτυχία".

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top