Αναζήτηση

Ο Όμιλος Durst και η OMET ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο Όμιλος Durst και η OMET ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Η Durst και η Omet θα αναπτύσσουν και θα κατασκευάζουν από κοινού ολοκληρωμένα υβριδικά συστήματα εκτύπωσης, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο της Durst στον τομέα της ετικέτας και της συσκευασίας

Ο όμιλος Durst, κατασκευαστής τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, επεκτείνει τη συνεργασία του με τον κατασκευαστή συστημάτων φλεξογραφικής εκτύπωσης Omet. Το μελλοντικό χαρτοφυλάκιο της Durst στον τομέα της ετικέτας και της συσκευασίας θα επεκταθεί με ολοκληρωμένα υβριδικά συστήματα εκτύπωσης, τα οποία οι εταιρείες θα αναπτύξουν και θα κατασκευάσουν από κοινού. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να προσφέρουμε την πλήρη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων συμβατικής και ψηφιακής εκτύπωσης σε όλους τους μεταποιητές ετικετών και συσκευασιών σε όλο τον κόσμο», λέει ο Thomas Macina, Διευθυντής Πωλήσεων Ετικετών & Συσκευασίας της Durst

Η τρέχουσα πλατφόρμα XJET, η οποία είναι η κορυφαία υβριδική λύση τους με πολλαπλές εγκαταστάσεις παγκοσμίως, θα βελτιωθεί και θα επεκταθεί περαιτέρω. 
Η παγκόσμια δομή πωλήσεων και υπηρεσιών του ομίλου Durst θα ενσωματώσει πλήρως τις λύσεις. 
Ένας κοινός οδικός χάρτης προϊόντων θα επιταχύνει την ανάπτυξη και θα δημιουργήσει μοναδικές λύσεις συντονισμένες για την επόμενη γενιά εξαιρετικά ολοκληρωμένων εκτυπωτικών μηχανών. 

«Η OMET είναι υπερήφανη για την ενίσχυση της συνεργασίας με την Durst. Συνδυάζουμε τις καλύτερες τεχνολογίες για να προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις και προστιθέμενη αξία στους πελάτες», καταλήγει ο Marco Calcagni, Διευθυντής Πωλήσεων της OMET.

Εδώ και μερικά χρόνια η αγορά της ετικέτας και της εύκαμπτης συσκευασίας παρουσιάζει κινητικότητα σε όλο τον κόσμο τόσο με σημαντική αύξηση των εργασιών όσο και με νέες απαιτήσεις των πελατών για διαφοροποιημένα ή νέα προϊόντα.
Οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις του χώρου προσπαθούν να ανταποκριθούν στη νέα πραγματικότητα αναζητώντας λύσεις και στις τεχνολογικές προτάσεις που υπάρχουν ή αναπτύσσονται από τους προμηθευτές εξοπλισμού. 

Μία τέτοια πρόταση είναι οι δυνατότητες που προσφέρουν πλέον οι υβριδικές πρέσες εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών για να οδηγήσουν τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις ετικετών και επεξεργασίας ρολών σε εφαρμογές προϊόντων και αγορών που υπερβαίνουν οτιδήποτε μπορούν να προσφέρουν οι σημερινές αναλογικές ή ψηφιακές πρέσες από μόνες τους. 

Ο όρος υβρίδιο χρησιμοποιείται γενικά για να περιγράψει μια λύση που συγχωνεύει δύο ή περισσότερες σημαντικές τεχνολογίες σε ένα προϊόν για να εκμεταλλευτεί τα εγγενή χαρακτηριστικά τους για να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Όμως, στον κλάδο της εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών, ο όρος "υβριδικό" αναφέρεται σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που συνδυάζει ψηφιακή και αναλογική τεχνολογία εκτύπωσης, με δυνατότητες inline μετατροπής και φινιρίσματος για παραγωγή με ένα πέρασμα. 

Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων υβριδικών συστημάτων που είναι 100% προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες μιας εκτυπωτικής επιχείρησης με μια μόνο οικονομική επένδυση. 

Στο OMET XJet, οι εκτυπωτές ετικετών απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τεχνολογίας, όπως αμεσότητα, μεταβλητά δεδομένα, εξατομίκευση και υψηλό χρόνο λειτουργίας, ταχύτητα και υψηλότατη ποιότητα παραγωγής μαζί με νέα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, όπως η ενσωμάτωση μιας σειράς μονάδων φινιρίσματος (ψυχρή και θερμή ασημοτυπία/χρυσοτυπία, μεταξοτυπία, κ.α.) πλαστικοποίηση και μονάδων μετατροπής (πολυεπίπεδες ετικέτες, ημιπεριστροφική κοπή με εύκολη αλλαγή σχήματος, σχισίματος ρολών, κ.α.). 
Επιπλέον, οι σταθμοί φλεξογραφίας επιτρέπουν την εφαρμογή primer και ειδικών βερνικιών, την εκτύπωση χρωμάτων pantone ή μεταλλικών χρωμάτων, αντισταθμίζοντας τους περιορισμούς της σημερινής ψηφιακής τεχνολογίας. Οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τον πιο βολικό συνδυασμό τεχνολογιών σε κάθε εκτέλεση, προσαρμόζοντας την παραγωγή στις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς, όπως η εξατομίκευση, οι παραδόσεις ακριβώς στον χρόνο τους και η αξιοποίηση του τελικού προϊόντος. 

Μια υβριδική λύση που ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών.

To OMET XJET powered by Durst είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης 2 οραματικών εταιρειών, που ειδικεύονται στην παροχή βελτιστοποιημένων λύσεων σε εκτυπωτικές επιχειρήσεις που απαιτούν περισσότερα από τους προμηθευτές τους. 

Με μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα από την DURST και μια ολοκληρωμένη ενσωμάτωση τεχνολογίας από την OMET, αυτό που παίρνετε είναι ένα μηχάνημα με μια ενιαία εστίαση - για να σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τις συνεχείς προκλήσεις της αγοράς και να τις μετατρέψετε σε νέες συναρπαστικές ευκαιρίες χωρίς συμβιβασμούς στην κερδοφορία. 

Οι τελευταίες εξελίξεις που υλοποιήθηκαν στην OMET XJet περιλαμβάνουν μεγαλύτερη ταχύτητα (80 m/min έως 100 m/min), ευρύτερες λύσεις (πλάτος ψηφιακής εκτύπωσης 330 - 420 - 510 mm), την αυτοματοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης με ΑΙ (artificial intelligence) με το Hawk Eye, το Automatic Nozzle Compensation και σημαντική μείωση της φύρας και εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα που διατίθεται σήμερα στην αγορά στην καθημερινή παραγωγή. 
Οι υβριδικές πλατφόρμες OMET είναι πλέον σε θέση να παράγουν εκτύπωση shrink sleeves και πολλές άλλες ειδικές εφαρμογές μαζί με την εκτύπωση κάθε είδους αυτοκόλλητων ετικετών. 

Και τα καλύτερα έρχονται και θα παρουσιαστούν ζωντανά και στην Drupa 2024.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top