Αναζήτηση

Οι καινοτομίες της SwissQPrint στη FESPA 2018

Οι καινοτομίες της SwissQPrint στη FESPA 2018

Ευελιξία, ποιότητα εκτύπωσης και ταχύτητα, όλα τέλεια συνδυασμένα!

Οι Ελβετικοί Premium UV inkjet εκτυπωτές με πραγματική επίπεδη επιφάνεια και πρόσθετες επιλογές για εκτύπωση roll-to-roll και oversized πάνελ (μέγιστο 3,2 x 4 m). Ρομπότ για αυτό-ματοποιημένη φόρτωση / εκφόρτωση, 9 ελεύθερα διαμορφώσιμα color channels και δυναμι-κή λειτουργικότητα για non-stop εκτύπωση! Κατασκευασμένα για τις ειδικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφέ 3D, απογειώνο-ντας την δημιουργικότητα και της πιο ευφάνταστης ιδέας. Τα συστήματα swissQprint δεν μπορούν να είναι τίποτε άλλο εκτός από εκτύπωση με αξιόπιστη ακρίβεια. Επιπλέον, είναι φιλικοί προς το χρήστη και προσφέρουν πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά.

Ελάτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Εκτεταμένη ποικιλία υλικών και λειτουργία χωρίς προβλήματα.Χάρη στην τεχνολογία LED, το πρόβλημα των ευαίσθητων στη θερμότητα υλικών ανήκει στο παρελθόν. Οι λάμπες διατηρούν κυριολεκτικά δροσερές τις κεφαλές, ακόμα και όταν ο εκτυπωτής είναι σε συνεχή λειτουργία. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλο το φάσμα των  υλικών και να καταπλήξετε τους πελάτες σας με… νέα κόλπα.

Μικρό αποτύπωμα, τεράστια απόδοση

Συγκρίνετε τις επιδόσεις Nyala LED με τις ανάγκες της σε ενέργεια δοκιμάζοντας μια ευχάριστη έκπληξη. Σε σύγκριση με το ήδη οικονομικό Nyala 2, αυτό αντλεί μόνο το ήμισυ της ηλεκτρικής ενέργειας. Και ένα δεύτερο ευχάριστο γεγονός: οι λάμπες LED διαρκούν όσο ο ίδιος ο εκτυπωτής UV! Ναι, είναι αλήθεια. Και μάλιστα χωρίς να χάσουν τη δύναμή τους με την πάροδο του χρόνου, ούτε θα χρειαστούν αντικατάσταση στο μέλλον. Αυτό εξαλείφει όχι μόνο την ανάγκη για ανταλλακτικά με το σχετικό κόστος, αλλά και τα επιβλαβή για το περιβάλλον απόβλητα.

Ευχάριστη εργασία, υψηλή ποιότητα

Χαρείτε την ήσυχη ατμόσφαιρα γύρω από ένα Nyala LED, καθώς οι αντλίες και οι άλλες μονάδες του λειτουργούν με χαμηλό θόρυβο. Η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα της χρήσης του εκτυπωτή είναι εξίσου ευεργετική στο νευρικό σύστημα, κάτι το οποίο προσφέρει μεγάλη πρακτική βοήθεια στον χειριστή. Μια προειδοποίηση θα ήταν κατάλληλη εδώ: η συνεργασία με το Nyala LED μπορεί να έχει ως συνέπεια την ηρεμία, τη χαρά και φυσικά, την υπερηφάνεια για τα αποτελέσματά σας!

Νέες εφαρμογές

Λιγότερη συσσώρευση θερμότητας καθιστά ευχάριστη την εκτύπωση δύσκολων υλικών όπως κλωστο-ϋφαντουργικά, film, κυματοειδές χαρτόνι, χαρτί κ.ά. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κλειδί για δυνατότητες όπου οι συμβατικές λύσεις δεν μπορούν να ελπίζουν πως θα επιτύχουν.

Στιγμιαία εικόνα εκτύπωσης

Ακόμη και με υψηλή παραγωγικότητα, το Impala LED προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το non plus ultra αποτελεί έργο υψηλής ποιότητας, με καλύτερη λεπτομέρεια και πολύ ζωντανά χρώματα.

Μικρό συνολικό κόστος

Η αγορά είναι ένα πράγμα - τα λειτουργικά έξοδα είναι ένα άλλο. Έτσι, το Impala LED παρέχει εξαιρετική τιμή / απόδοση και στα δύο μέτωπα. Τα καθήκοντα που αυτός ο επεκτάσιμος flatbed εκτυπωτής εκτελεί μόνος του, θα απαιτούσαν έναν στόλο μηχανημάτων. Και επειδή οι λάμπες LED έχουν το ίδιο προσδόκιμο ζωής με τον εκτυπωτή, κερδίζετε σημαντικές στην οικονομία της συντήρησης. Οι ζημίες που σχετίζονται με τις λάμπες, τα ανταλλακτικά και τα έξοδα συντήρησης εξαλείφονται.

Διατηρήστε καθαρή τη συνείδησή σας

Είναι όμορφο όταν η εξοικονόμηση κόστους περιλαμβάνει ταυτόχρονα την προστασία του περιβάλλοντος! Η μακροβιότητα του συστήματος και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας εξοικονομεί πόρους. Η λειτουργία γίνεται χωρίς όζον και χωρίς τοξικά απόβλητα. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε μια καθαρή συνείδηση, αξιοποιώντας στο έπακρο το Impala LED σας.

Wide Open
Το εύρος των εφαρμογών που μπορεί να χειριστεί το Oryx LED φτάνει πολύ πέρα από τους ορίζοντες των συμβατικών εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους. Εξερευνήστε νέα πεδία και χαράξτε την πορεία σας με καινοτόμες λύσεις! Ενώ εργάζεστε, δεν πρόκειται να σκοντάψετε σε εμπόδια όπως το undulated film ή η άκρη του χαρτονιού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λυχνία LED είναι φιλική στα θερμο-ευαίσθητα υλικά, έτσι ώστε να παραμένει σταθερή σε όλες τις διαστάσεις. Με το Oryx LED μπορείτε να περιμένετε μόνον κέρδη. Όχι απορρίψεις!

Tέλος στην αναμονή και τη συντήρηση της λάμπας

Οι λάμπες LED είναι πάντα έτοιμες για παραγωγή, χωρίς χρόνο προθέρμανσης ή ψύξης. Έτσι, είτε ξεκινάτε το πρωί, είτε κάνετε διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν χρειάζεστε καμία αναμονή μέχρι να είναι έτοιμος ο εκτυπωτής. Με τη συντήρηση επίσης, το σύστημα LED φέρνει μόνο οφέλη: οι λάμπες έχουν την ίδια διάρκεια ζωής με τον ίδιο τον εκτυπωτή. Και αυτό είναι επίσης σπουδαίο. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η γενική εικόνα του Oryx LED βαθμολογείται με υψηλή διαθεσιμότητα και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Αξεπέραστη Ακρίβεια

Το Oryx LED είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Πρόκειται για τον εκτυπωτή που εκτυπώνει από μια αφίσα για εξωτερικά events μέχρι πολύπλοκα διαφημιστικά backlit, fine art και πολλές ακόμη εφαρμογές.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top