Αναζήτηση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη εγκατάσταση της μεγαλύτερης ψηφιακής πρέσας στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη εγκατάσταση της μεγαλύτερης ψηφιακής πρέσας στην Ελλάδα

H εταιρεία Doculand AE που δραστηριοποιείται στον τομέα των εμπορικών εκτυπώσεων και με πολυετή εμπειρία στις ψηφιακές εκτυπώσεις, επίλεξε να διευρύνει τον ψηφιακό της εξοπλισμό με την πρώτη Β2+ ψηφιακή μηχανή στην Ελλάδα.

Οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς για άμεσες και ποιοτικές εκτυπώσεις σε μεγαλύτερο σχήμα από τις παραδοσιακές ψηφιακές μηχανές, οδήγησαν την εταιρεία Doculand στην μεγαλύτερη επένδυση ψηφιακής εκτύπωσης στην Ελλάδα. Η τεχνολογία UV inkjet, που οδηγεί τις εξελίξεις στην ψηφιακή εκτύπωση, το διευρυμένο εκτυπωτικό σχήμα της μηχανής, η δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλο εύρος υλικών αλλά και βασικά στοιχεία που υιοθετεί η πρέσα από την τεχνολογία της offset, αποτέλεσαν τα σωστά κριτήρια για την επιλογή της AccurioJet KM-1e της KONICA MINOLTA.

Η εταιρεία Doculand προσδοκά με τη νέα της επένδυση αλλά και με την υποστήριξη της Konica Minolta να παραμείνει πρωτοπόρος στο κομμάτι των ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα αλλά και να προωθήσει την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης στο τομέα της συσκευασίας και της παραδοσιακής μεταξοτυπικής εκτύπωσης συνθετικών υλικών.

Γιατί ψηφιακά και γιατί Β2

Η εξέλιξη που έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια η ψηφιακή εκτύπωση είναι ραγδαία και οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα εξέλιξης χωρίς προηγούμενο. Τα στεγανά που υπήρχαν όσον αφορά την ψηφιακή εκτύπωση φαίνεται ότι έχουν προσπεραστεί και χαρακτηριστικά που φάνταζαν μακρινά, πλέον είναι γεγονός.

Η ψηφιακή εκτύπωση σε σχήμα Β2 έχει πια μεγάλη εγκατεστημένη βάση στην Ευρώπη ενώ όλο και μεγαλύτερες παραγωγές μεταφέρονται σε τέτοια σχήματα προκειμένου να επωφεληθούν των ψηφιακών δυνατοτήτων. Αυξημένες ταχύτητες εκτύπωσης, δυνατότητες μεγάλων παραγωγών, διαχείριση σύνθετων υλικών αλλά και η ευελιξία διαχείρισης έχουν δώσει τη δυνατότητα στην ψηφιακή εκτύπωση να κερδίζει όλο και περισσότερο μερίδιο από τις εμπορικές εκτυπώσεις αλλά κυρίως από το χώρο της συσκευασίας.

AccurioJet KM-1e

Η AccurioJet KM-1e διαθέτει τα μέσα για να διαχειρίζεται σύνθετα υλικά όπως διάφανα, μεταλλικά και χρωματιστά, η παραγωγικότητα έχει αυξηθεί σημαντικά ενώ αντίθετα ο χρόνος της καθημερινής φροντίδας έχει μειωθεί. Τα βασικά της χαρακτηριστικά παραμένουν ως έχουν, με την UV Led Inkjet τεχνολογία και τις νέες κεφαλές εκτύπωσης ΚΜ 1800i HM-103 να φροντίζουν για την ταχύτητα των 3000 φύλλων Β2+ την ώρα, ενώ η εκτυπωτική ανάλυση να διαμορφώνεται στα 1200x1200 dpi. H KM-1e έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης αυτόματα διπλής όψης ενώ το μέγιστο αποδεκτό πάχος υλικού φτάνει τα 0.6 mm, τοποθετώντας την έτσι στην ιδανική επιλογή για εκτύπωσης συσκευασίας.

Doculand ΑΕ
Αρχιμήδους 82, Κορωπί 194 41, Τηλ: 210 9530600
sales@doculand.com, www.doculand.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top