Αναζήτηση

Packaging Awards 2023

Packaging Awards 2023

Για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκαν οι πιο επιτυχημένες συσκευασίες της χρονιάς και οι ομάδες που τις δημιούργησαν!

Η τελετή απονομής των έβδομων Packaging Awards 2023, τα οποία διοργάνωσε η Boussias Events σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Τα Μεγάλα Βραβεία 

Στα βραβεία συμμετείχαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Σε αυτό το πλαίσιο, τους κορυφαίους τίτλους της χρονιάς κέρδισαν: η A.S Strategy Branding & Communication αναδείχθηκε (για 3η χρονιά) ως Packaging Designer of the Year, ο Όμιλος Σαράντη έλαβε τον τίτλο του Packaging Brand of the Year,  η La Petite Jumelle (επίσης για 4η χρονιά) αναδείχθηκε ως Packaging Supplier of the Year, ενώ τον τίτλο Printing Leader of the Year έλαβε η εταιρεία Τσιμή ΑΕ.

Στην ιστοσελίδα www.packagingawards.gr προβάλλονται όλες τις βραβευμένες εταιρείες και τα προϊόντα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό. 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top