Αναζήτηση

Παγκόσμιο βραβείο της Wagner Prestige Labels για την ετικέτα Tau Truce Wine

Παγκόσμιο βραβείο της Wagner Prestige Labels για την ετικέτα Tau Truce Wine

Η Αυστραλιανή επιχείρηση Wagner Prestige Labels κέρδισε το πρώτο βραβείο στα International Durst RSC Label Awards, σε παγκόσμιο ανταγωνισμό σε ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση.

Τα βραβεία ήταν μέρος της Παρουσίασης των Ψηφιακών Ημερών Durst (Durst Digital Days Presentation) που μεταδόθηκαν ζωντανά από το Durst Campus στο Brixen Italy.

Ο Matt Ashman, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst Oceania είπε: «Συγχαρητήρια στον John Galea και την ομάδα στη Wagner. Είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα. Ο ανταγωνισμός ήταν δυνατός αλλά η ποιότητα της εργασίας ήταν εξαιρετική».

Η Wagner Prestige Labels κατέλαβε την κατηγορία συνδυασμένης εκτύπωσης RSC για την ετικέτα κρασιού Truce Wine of Australia. Η ετικέτα εκτυπώθηκε με τέσσερα χρώματα στο νέο inkjet πιεστήριο ετικετών Durst Tau 330 RSC E της εταιρείας, στo υλικό Avery’s Estate 8 και ολοκληρώθηκε με μεταξοτυπία με μαύρο, βερνίκι και τοπικό ανάγλυφο.

Μιλώντας στον ιστότοπο Print21 ο John Galea, διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης στο Wetherill Park, είπε: «Η ποιότητα που επιτυγχάνουμε με την εκτύπωση Durst inkjet 1200 x 1200dpi είναι αξιοσημείωτη. Νομίζω ότι οι κριτές σίγουρα εντυπωσιάστηκαν με τις λεπτομέρειες στα τριαντάφυλλα και με το φινίρισμα.

«Το κρασί είναι ένα πάθος μου, ασχολούμαι με την εκτύπωση κρασιού για 25 χρόνια, καταλαβαίνω τις απαιτήσεις. Ενώ αποτελεί μόνο το 5% της δουλειάς μας, είναι ένας σημαντικός τομέας για εμάς».

Η Wagner Prestige Labels παράγει τώρα το ένα τρίτο των ετικετών της στο νέο της πιεστήριο Durst και απολαμβάνει δραματικά μειωμένα επίπεδα φύρας. Εγκατέστησε το Tau 330 RSC E πριν από ένα χρόνο, μαζί με εξοπλισμό φινιρίσματος.

Τα θέματα κάλυψαν την ολοκλήρωση των beta δοκιμών του Tau RSCi, τις λύσεις Durst RSC Low Migration (με μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης) και την υβριδική παραγωγή ετικετών.

Η επιλογή από την εταιρία Wagner της τεχνολογίας Durst RSC βασίστηκε στην ταχύτητα, την ποιότητα και τις περιβαλλοντικές πτυχές. «Αποφασίσαμε να αυξήσουμε την ψηφιακή απόδοση του χρώματος στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, και το Durst Tau 330 RSC E ανταποκρίθηκε με επιτυχία», δήλωσε ο John Galea, διευθύνων σύμβουλος της Wagner Prestige Labels, με έδρα το Wetherill Park του Σίδνεϋ.

«Σε έξι μόνο μήνες πραγματικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, σε σημείο που η ψηφιακή εκτύπωση είναι τώρα μεταξύ 30 και 35 τοις εκατό της επιχείρησής μας.

 «Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι η φύρα μειώθηκε σημαντικά, με τα ελεγχόμενα μέτρα στο Durst Tau 330 RSC E να υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και να επιστραφούν και να εκτυπωθούν. Η φύρα είναι ένα μεγάλο ζήτημα για εκτυπωτές ετικετών, ειδικά με τις πολλαπλές εκδόσεις, οπότε οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να τη μειώσουμε είναι καλό για το περιβάλλον».

Ο Helmuth Munter, διευθυντής του Τμήματος Ετικέτας και Εύκαμπτης Συσκευασίας της Durst, δήλωσε: «Η πλατφόρμα Tau RSC αλλάζει θεαματικά τους όρους του παιχνιδιού για εμάς ως εταιρεία και για όλους τους πελάτες μας. Έχοντας αυτό κατά νου, προκαλέσαμε τους πελάτες να συμμετάσχουν στα βραβεία Durst RSC Label Masters. Υπήρξε ένας εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών. Όλες οι συμμετοχές ήταν εμπνευσμένες, δυσκολεύοντας τους κριτές να επιλέξουν τους νικητές».

πηγή: lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top