Αναζήτηση

Πιστοποίηση ECOLOGO για τα μελάνια Resin των TrueVIS AP-640 Roland

Πιστοποίηση ECOLOGO για τα μελάνια Resin των TrueVIS AP-640 Roland

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2024

Τα μελάνια ΤΑ Resin των εκτυπωτικών Roland TrueVIS™ AP-640 Resin απέκτησαν πιστοποίηση ECOLOGO.
Η πιστοποίηση ECOLOGO είναι ένα πρότυπο που έχει εγκριθεί από την UL, έναν οργανισμό που έχει ως στόχο την προώθηση της περιβαλλοντικής υγείας και της ασφάλειας. Μέσω αυστηρών επιστημονικών δοκιμών και εξαντλητικών ελέγχων, η UL πιστοποιεί ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα και έχουν χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.
Τα εκτυπωτικά AP-640, συνδυάζουν υψηλό κορεσμό χρωμάτων, υψηλή ευκρίνεια με μελάνια resin που στεγνώνουν γρήγορα, και υψηλή ταχύτητα. Eίναι ιδανικά για μια ποικιλία εφαρμογών, όπως ταπετσαρίες, έργα τέχνης, υφασμάτινα πανό, κάλυψη αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η φιλικότητά τους προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους, και το γεγονός ότι είναι κατάλληλα για εσωτερικές εφαρμογές σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, σχολεία, νοσοκομεία και γενικά χώρους που απαιτούν υψηλή ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.rolanddg.gr, www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top