Αναζήτηση

Polyprint @ FESPA 2017

Polyprint @ FESPA 2017

Για πρώτη φορά, η Polyprint παρουσίασε στη FESPA που διοργανώθηκε στο Αμβούργο και τα τρία νέα μοντέλα της σειράς εκτυπωτών ρούχων και υφασμάτων TexJet® που διακρίνονται για την εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης, την αξιοπιστία αλλά και την υψηλή απόδοση επένδυσης. Τρείς διαφορετικού μεγέθους dtg εκτυπωτές, σχεδιασμένοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες διαφορετικών πελατών.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ο TexJet® shortee που είναι ο απόλυτος dtg εκτυπωτής για t-shirts, ιδανικός για start-up επιχειρήσεις και κατάλληλος για events εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, χάρη στο μικρό μέγεθός του που επιτρέπει και την εύκολη μεταφορά του.

TexJet® shortee

Ο TexJet® echo προσφέρει τεράστια ευελιξία και δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών διαφορετικών εφαρμογών χάρη στη συμβατότητα του με 10 εύκολα εναλλασσόμενες επιφάνειες εκτύπωσης διαφορετικού μεγέθους. Ένας «υβριδικός» dtg εκτυπωτής καθώς μπορεί επίσης να συνδυαστεί με μια μηχανή μεταξοτυπίας για την εκτύπωση της λευκής βάσης (Polyprint Screen & Digital Mix) επιτυγχάνοντας μεγάλη μείωση του κόστους σε σκουρόχρωμα μπλουζάκια.


 

TexJet® echo

Η μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης του νέου TexJet® more (41x95εκ.) ικανοποιεί τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως εκτύπωση σε φορέματα και λευκά είδη (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες κ.α.).

TexJet® more

Για μια ακόμη χρονιά οι ζωντανές επιδείξεις του Screen & Digital Mix της Polyprint, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθώς είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τις τεχνικές της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, μειώνοντας το κόστος ανά εκτύπωση στα σκουρόχρωμα t-shirts (από 0,09€/t-shirt) και αυξάνοντας την παραγωγή (60 t-shirts/ώρα).Screen & Digital Mix

Τέλος οι επισκέπτες του περιπτέρου της Polyprint είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον «τοίχο των ευκαιριών» που αναδείκνυε τις δυνατότητες και τα οφέλη των εκτυπωτών TexJet® με διαφορετικές επιχειρηματικές ιδέες και ευκαιρίες για διαφορετικούς τύπους πελατών. 

Το σύνολο των επισκεπτών στο textile hall της FESPA ήταν επαγγελματίες του χώρου, γνώστες της τεχνολογίας direct to garment printing και ενήμεροι για τις νέες τάσεις της αγοράς όπως το «Fast Fashion» (ένα trend με μεγάλη απήχηση καθώς η ανάγκη για μικρές και άμεσες παραγωγές σε χαμηλό κόστος έχει αυξηθεί σημαντικά) και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να διαπιστώσουν την αποτελεσματικότητα των εκτυπωτών TexJet® και τις ολοκληρωμένες λύσεις της Polyprint.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Polyprint στο www.polyprint.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top