Αναζήτηση

PR Awards 2023: Δημιουργικότητα και ποιοτικά projects στη γιορτή του PR!

PR Awards 2023: Δημιουργικότητα και ποιοτικά projects στη γιορτή του PR!

Καινοτόμες πρωτοβουλίες, επικοινωνιακή αποτελεσματικότητα, καθώς και η συνεχής προσπάθεια για άριστα έργα, ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν, για μια ακόμη χρονιά, στα PR Awards 2023.

Καμπάνιες και εταιρείες, οι οποίες ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε στον κλάδο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων ανέδειξαν τα PR Awards 2023, τα οποία διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Boussias Εvents. Οι εταιρείες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες, στο σύνολο της αξιολόγησης, βραβεύθηκαν την Τετάρτη 22 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια τελετής απονομής στο Athens Marriott Hotel, με παρουσιαστή τον Πέτρο Κουμπλή. Η βραδιά αποτέλεσε γιορτή για τον κλάδο, δίνοντας την ευκαιρία σε σημαντικά στελέχη να συναντηθούν και να επιβραβευθούν για τις επιτυχίες τους.

Οι μεγάλες διακρίσεις της βραδιάς
Τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς κατέκτησαν οι ακόλουθες εταιρείες και agencies: Publicis Groupe/MSL, «Best PR Agency of the Year» και Lidl Ελλάς «In-house PR Team of the Year».

«Best Campaign of the Year» αναδείχθηκαν, με ισοψηφία, η καμπάνια της Κωτσόβολος-Dixons South East Europe με τίτλο «Δυνατή. Μια αληθινή ιστορία για την τεχνολογία και τον άνθρωπο» με πρωταγωνίστρια τη μικρή Κωνσταντίνα και το Ladd//roller, καθώς και η καμπάνια «Gaming TVs & Monitor» της Samsung.

Τα Platinum βραβεία
Επιπλέον, απονεμήθηκαν και τρία Platinum βραβεία τα οποία κατέκτησαν οι Gravity The Newtons για το The Ellinikon Opening Event, Αία Relate για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Προστασία Πρώτης Τάξης: Μία πρωτοβουλία ευθύνης από το Dettol. Εκπαιδεύουμε σήμερα για ένα καλύτερο και πιο υγιές αύριο!» και Lidl Ελλάς για το Lidl UP: Learn & Work | Virtual Event.

Περισσότερα...

Πηγή: Marketing Week

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top