Αναζήτηση

Print Odyssey & Typodemons στην έκθεση Graphica 2017

Print Odyssey & Typodemons στην έκθεση Graphica 2017

Print Odyssey To Print Odyssey είναι το απόλυτο Printing Survival Kit, ένα πολυσύνθετο καινοτόμο εργαλείο απαραίτητο σε κάθε γραφίστα και επαγγελματία των γραφικών τεχνών. Αποτελείται από τέσσερα μέρη, τα οποία έχουν σκοπό να διευκολύνουν τη δημιουργική καθημερινότητα του γραφίστα και του δίνουν τη δυνατότητα να δειγματίζει στο πελάτη του όλες τις πιθανές επιλογές που του δίνει η σύγχρονη τυπογραφία.

Αποτελείται από 4 μέρη:

1.Το Size Odyssey αποτελείται από όλα τα πιθανά σχήματα εντύπων που βγαίνουν χωρίς φύρα από τα σχήματα του εμπορίου 61x86 και 70x100 και χωρίζεται σε δύο πολυτελείς συσκευασίες. Μπορείς να τα πιάσεις, να τα δειγματίσεις και να επιλέξεις αυτό που θέλεις . Γιατί να περιορίζεις τον πελάτη σου στα κλασικά μεγέθη Α4,Α5,Α6 ενώ μπορείς να εκφραστείς καλλιτεχνικά σε πάνω από 70 διαφορετικά σχήματα ;

2.Το Folding Odyssey περιέχει πάνω από σαράντα πιθανά διπλώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες μια δουλειάς, από ένα απλό δίπτυχο μέχρι τα πιο απίθανα διπλώματα πολυσέλιδων εντύπων για να εμπνευστείς και να προτείνεις στον πελάτη σου κάτι ξεχωριστό.

3.Το Special Finishing Odyssey παρουσιάζει με δείγματα όλες τις δυνατές Μετεκτυπωτικές Εργασίες των Γραφικών Τεχνών όπως embossing, debossing, foil printing, spot UV και άλλες πολλές καθώς και τους πιθανούς συνδυασμούς αυτών, πάνω από 40 στο σύνολο τους.

4.Στο Binding Odyssey θα βρεις δείγματα από όλες τις δυνατές βιβλιοδεσίες και δειγματολόγια των βασικών χαρτιών του εμπορίου. Στόχος μας είναι το Print Odyssey να παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή επικοινωνία σας με τον πελάτη και να την κάνει όσο ευκολότερη γίνεται.  

 

 

Typodemons 75+1 Πληροφορίες, συμβουλές και μυστικά παραγωγής για κάθε γραφίστα.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στο σύγχρονο γραφίστα και περιέχει χρήσιμες συμβουλές – tips – για όλους τους τομείς της παραγωγής εντύπων ( προεκτύπωση, εκτύπωση, βιβλιοδεσία) και επιλεγμένες πληροφορίες για σημαντικές λεπτομέρειες όπως το χαρτί, η συσκευασία κλπ. Στόχος του είναι να προειδοποιήσει για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ακούσια, να σας γλυτώσει από μπελάδες και απρόσμενα κόστη, να δώσει τεχνικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τις μηχανές που θα παράγουν το έντυπό σας και να σας συμβουλέψει για διάφορα θέματα συνεργασίας με τους τυπογράφους.

Βραβευμένο από το Ε.Β.Γ.Ε 2013 για το design και τα infographics.

Θα τα βρείτε και τα δύο, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου, στην έκθεση Graphica στο Περίπτερο: 105

Περισσότερες πληροφορίες στο www.typodemons.com

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top