Αναζήτηση

Printeriors 2017

Printeriors 2017

Το Printeriors 2017 είναι μια έκθεση που προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τις ποικίλες εφαρμογές και τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες για εκτυπώσεις για εσωτερικούς χώρους.

Αυτή η μοναδική έκθεση θα αποτελείται από πολλούς χώρους σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξολοκλήρου από εκτυπώσεις. Κάθε χώρος θα περιλαμβάνει εφαρμογές εκτύπωσης όπως, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα και διακοσμητικά τοίχου, πίνακες, δάπεδα, έπιπλα, φωτιστικά, κεραμικά πλακάκια, γυαλί, υφάσματα, αξεσουάρ και άλλα πολλά.  

Ανακαλύψτε πρωτοποριακές τεχνικές για την ενσωμάτωση της εκτύπωσης στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, και μάθετε τα πρακτικά και οικονομικά οφέλη που κρύβονται πίσω από αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά, από επαγγελματίες της παγκόσμιας βιομηχανίας.

Αντλήστε έμπνευση από το  Printeriors 2017 και ανακαλύψτε πως μπορείτε αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Η έκθεση διοργανώνεται από την FESPA και θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο (Hamburg Messe) από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες στο printeriors.fespa.com

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top