Αναζήτηση

Printing Awards. Διεκδικήστε τη διάκρισή σας!

Printing Awards. Διεκδικήστε τη διάκρισή σας!

Έως την 1η Οκτωβρίου παρατείνεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Printing Awards, τα οποία διοργανώνονται από την BOUSSIAS σε συνεργασία με την HELGRAMED.

Προετοιμάστε τις υποψηφιότητές σας και διεκδικήστε διακρίσεις μέσα από τα βραβεία που έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τον εξαιρετικά σημαντικό και πολύτιμο ρόλο του εντύπου, καθώς και των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας του συγκεκριμένου κλάδου. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, που θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες, είναι ο Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης, Καθηγητής στην Επιστήμη και Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών, ενώ τη σύνθεση της Κριτικής Επιτροπής συμπληρώνουν κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, που το καθένα ξεχωριστά καλύπτει όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων.


Γνωρίστε την Κριτική Επιτροπή

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων: 1.10.21

 

Δηλώστε υποψηφιότητα

 

ΠΥΛΩΝΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

  • Επιχειρηματική Αριστεία
  • Έργα Γραφικών Τεχνών - Εκτυπώσεων - Τυπογραφίας & Τεχνολογίες Παραγωγής
  • Λοιπές Υπηρεσίες & Δραστηριότητες

Πληροφορίες:
Μαρία Σαγάνα, +30 210 6617777 (εσωτ 307), e-mail: mariasagana@boussias.com

Υποψηφιότητες:
Φίλιππος Κιουρτσιδάκης, +30 210 6617777 (εσωτ 224), e-mail: fkiourtsidakis@boussias.com

Χορηγοί Επικοινωνίας

                       

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top