Αναζήτηση

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του έργου EKFI

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του έργου EKFI

Αγαπητοί συνάδελφοι – συνεργάτες της εκπαιδευτικής κοινότητας των γραφικών και εφαρμοσμένων τεχνών,

Αγαπητοί εκπρόσωποι του τύπου,

Με την ιδιότητά μου του Επιστημονικού Υπευθύνου, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην ενημερωτική ημερίδα για ειδικούς – εκπαιδευτικούς των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων και των εφαρμοσμένων τεχνών, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού  Ερευνητικού έργου EKFI- EXCHANGE KNOWLEDGE FOR FUTURE INNOVATION. Στο έργο συμμετέχει από την Ελλάδα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών – ΜΠΣ Γραφικές Τέχνες-Πολυμέσα. Η πρόσκληση απευθύνεται σε εσάς, ως τους πλέον ειδικούς στους προαναφερόμενους κλάδους.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Μαϊου 2019, (10.00-16.00) στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου – ΕΑΠ στην Αθήνα (οδός  Γραβιάς 4-6 κοντά στην Ομόνοια) και θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Παρακαλώ απαντήστε στο μαιλ αυτό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, που θα μας διευκολύνει στην καλύτερη οργάνωση της ημερίδας. Παρακαλώ να στείλτε την φόρμα  το αργότερο έως την Δευτέρα 13 Μαϊου 2019 στο e-mail: ekfi@eap.gr.  

Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης, Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου EKFI

politismedia@gmail.comekfi@eap.grhttps://www.ekfi-project.com

18 Απριλίου 2019

 

Bρείτε εδώ και κατεβάστε την φόρμα συμμετοχής

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top