Αναζήτηση

Πρόσκληση στην εκδήλωση "Β2 Transformation" της Doculand

Πρόσκληση στην εκδήλωση

H Doculand AE, πρωτοπόρος στο χώρο των έντυπων υπηρεσιών, επέλεξε να διευρύνει τον εξοπλισμό της με το πρώτο Β2+ (58.5 εκ. x 75εκ.) ψηφιακό εκτυπωτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς για άμεσες και ποιοτικές εκτυπώσεις σε μεγαλύτερο σχήμα από τα παραδοσιακά ψηφιακά συστήματα, την οδήγησαν στη μεγαλύτερη επένδυση ψηφιακής εκτύπωσης στην Ελλάδα. Η τεχνολογία UV inkjet, που οδηγεί τις εξελίξεις στην ψηφιακή εκτύπωση, το διευρυμένο εκτυπωτικό σχήμα της μηχανής, η δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλο εύρος υλικών αλλά και βασικά στοιχεία που υιοθετεί το ΚΜ-1e από την τεχνολογία της offset, συντέλεσαν στην επιλογή του AccurioJet KM-1e της Konica-Minolta ως την βέλτιστη επιλογή.

Στο πλαίσιο της επένδυσης και προκειμένου να ενημερώσει τους συνεργάτες της για τις νέες δυνατότητες που παρέχει διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις – events.

Η διοίκηση της Doculand σας προσκαλεί στην εκδήλωση "B2 Transformation" την 27η Σεπτεμβρίου στο χώρο τους στο Κορωπί Αττικής.

https://forms.gle/FEhfhfPUPwSkUhfHA

Doculand ΑΕ
Αρχιμήδους 82, Κορωπί 194 41, Τηλ: 210 9530600
sales@doculand.com, www.doculand.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top