Αναζήτηση

Πρόσκληση του ΕΛΣΕΤ

Πρόσκληση του ΕΛΣΕΤ

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης  για το καλύτερο, ο ΕΛΣΕΤ διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα κληθούν οι προμηθευτές και λοιποί συνεργάτες να εκφράσουν τις ιδέες, τις προτάσεις, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον κλάδο. Επίσης,   τους καλεί να εκφράσουν τις θέσεις τους σχετικά με τις τάσεις και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς διεθνώς, καθώς και τις εμπειρίες τους από τις επαφές σας με τους ετικετοποιούς από άλλες χώρες.

Με δεδομένο ότι η ανάπτυξη προέρχεται μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια, θεωρούν ότι μόνο η κοινή προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο της ετικετοποιίας δημιουργεί ουσιαστικές προοπτικές. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Domotel Xenia του Βόλου, ώρες 17:00 έως 21:00.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση για τα μέλη είναι δωρεάν για μέχρι δύο άτομα και από 30 ευρώ για κάθε παραπάνω άτομο. Τα μη μέλη θα καταβάλουν 30 ευρώ ανά άτομο.

Για το λεπτομερές πρόγραμμα θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση. Στείλτε mail στο info@elset.gr, ή επικοινωνήστε με τον κ. Οικονομίδη στο τηλ. 6936710186 για τη συμμετοχή σας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top