Αναζήτηση

Πρωτοποριακή τελετή της Durst στο Brixen

Πρωτοποριακή τελετή της Durst στο Brixen

Η Durst, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προηγμένων εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας, καινοτομεί άλλη μία φορά αλλάζοντας την όψη της βιομηχανικής ζώνης της περιοχής Brixen. Η πρωτοποριακή τελετή σηματοδοτεί την έναρξη της κατασκευής ενός κέντρου πελατών και καινοτομίας, το οποίοα ποτελεί ένδειξη για την τάση διεθνοποίησης της εταιρείας.

Παράλληλα, το νέο κτίριο θα φιλοξενήσει την κεντρική διεύθυνση τουομίλου Durst. Στη νέα έδρα, αφενός, οι απαιτούμενες ανάγκες σε χώροθα πρέπει να ικανοποιηθούν με τοπιο λειτουργικό και βελτιστοποιημένο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, το υφιστάμενο κτήριο, το οποίο σχεδίασε οαρχιτέκτονας Othmar Barth από το 1963, πρέπει να συνυπάρξει αρμονικά. Οι αρχιτέκτονες Patrik Pedò και Juri Pobitzer, από το Monovolume, σεβόμενοι τις αρχιτεκτονικές αρχές του Barth, σχεδίασαν μια επίπεδη «πτέρυγα» με έναν 6όροφο πύργο,ο οποίος θα είναι ορατός από απόσταση, με ύψος 35 μέτρων. Το συνδετικό κτίριο, μεταξύ υφισταμένων και νέων κτιρίων, είναι μια οργανική «πρόσοψη πίξελ» κατασκευασμένηαπό προκατασκευασμένα στοιχεία ελαφρού βάρους. Αυτός ο ιδιαίτερος σχεδιασμός με διάτρητα μοτίβα θα δώσει στο κτίριο ως σύνολο ένα χαρακτηριστικό που προσδιορίζει την ταυτότητα με υψηλό βαθμό αναγνωρισιμότητας. Το νέο κτίριο εντάσσεται στην υπάρχουσα δομή ως ένα ολοκληρωμένο σύνολο και επιτρέπει την εκτέλεση των έργων όσο το δυνατόν ομαλότερα, χωρίς να διαταράσσεται η ροή εργασιών της Durst. Η συνολική έκταση είναι 21.388 τ.μ. με επιπλέον 2.800 τ.μ. χώρο πρασίνου. Θα απαιτηθούν 5.000 κ.μ σκυροδέματος, 430.000 κιλά χάλυβα και 2.600 τ.μ. γυάλινων επιφανειών.

Η πρόσβαση για τους εργαζόμενους και τους πελάτες ανα διοργανώνεται και τώρα γίνεται απευθείας από την υπάρχουσα κυκλική διασταύρωση.

«Η Durst είναι σήμερα ένας κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογιών ψηφιακής παραγωγής και η καινοτόμος ισχύς της εταιρείας αναγνωρίζεται σε πολλές βιομηχανίες και σεόλες τις ηπείρους», λέει ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος του Durst Group. «Η Durst είναι ταυτόχρονα και μια οικογενειακή επιχείρηση που διοικείται από την 3η γενιά και κάθε γενιά έχει διαμορφώσει την εταιρεία με τον δικό της τρόπο. Η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας από την καθαρή αναπαραγωγή δεδομένων εικόνας σε διαφορετικά μέσα & υλικά σε πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν την απόκτηση εικόνων και δεδομένων, την εκτύπωση και την διακόσμηση επιφανειών, το λογισμικό ροής εργασίας, τα συστήματα μελανιών καθώς και τις υπηρεσίες που θα χαρακτηρίσουν τις επόμενες δεκαετίες, απαιτεί χώρο, ελευθερία και περιοχές δημιουργικότητας, τα οποία θα προσφέρει το κέντρο πελατών και καινοτομίας στο Brixen».

www.lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top