Αναζήτηση

Σε ετήσια βάση θα πραγματοποιείται η FESPA από το 2017

Σε ετήσια βάση θα πραγματοποιείται η FESPA από το 2017

Η παγκόσμια έκθεση εκτυπώσεων FESPA θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από το 2017 και έπειτα.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την FESPA, σε συνεννόηση με τους εκθέτες και τους επισκέπτες, προκειμένου να παρέχει στην παγκόσμια κοινότητα εκτυπώσεων μια ολοκληρωμένη ετήσια εκδήλωση που καλύπτει όλες τις τεχνολογίες, τις διαδικασίες και τις εφαρμογές.

Η FESPA Digital, η εκδήλωση που επικεντρωνόταν ειδικά στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, θα αντικατασταθεί από αυτή την εκδήλωση που τα περιλαμβάνει όλα.

Ο Neil Felton, FESPA CEO, αναφέρει «Με την αλλαγή αυτή, έχουμε ως στόχο να φέρουμε διαύγεια και συνέπεια στην παγκόσμια κοινότητα εκτύπωσης.[..] Μετά από ανάδραση με επισκέπτες και εκθέτες και από τις δύο εκδηλώσεις συμπεραίνουμε πως προτιμούν η FESPA να παρουσιάζει μια ετήσια εκδήλωση που αγκαλιάζει τόσο ψηφιακά όσο και αναλογικά προϊόντα και εφαρμογές».

Η επόμενη παγκόσμια εκδήλωση της FESPA, η FEPSA 2017, θα πραγματοποιηθεί στις 8-12 Μαίου 2017, στο Αμβούργο, και θα περιλαμβάνει ολόκληρο το φάσμα  της ψηφιακής εκτύπωσης, της μεταξοτυπίας και της εκτύπωσης υφάσματος. Η εκστρατεία για την προώθηση της εκδήλωσης ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 με το σλόγκαν «Dare to Print Different» ή αλλιώς «Τόλμησε να τυπώσεις διαφορετικά».

Επιπλέον, η FESPA επιβεβαίωσε πως το Βερολίνο και το Μόναχο θα είναι οι πόλεις υποδοχής για τις εκδηλώσεις του 2018 και 2019 αντίστοιχα.

Περισσότερα για την FESPA στο www.fespa.com

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top