Αναζήτηση

Σημαντική εξαγορά από τον Όμιλο Θεοδώρου

Σημαντική εξαγορά από τον Όμιλο Θεοδώρου

Δελτίο τύπου

Ο Όμιλος Θεοδώρου ολοκλήρωσε πρόσφατα την πλήρη εξαγορά ομίλου εταιρειών με μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία σε 9 χώρες στην Ευρώπη και την Κεντρική Ασία: Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Γεωργία, Αρμενία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν και Ουζμπεκιστάν.

Οι εξαγορασθείσες εταιρίες έχουν παρόμοιο αντικείμενο δραστηριότητας με τον Όμιλο Θεοδώρου (εξοπλισμός, αυτοματισμοί και αναλώσιμα για τη βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα) και επιπλέον έχουν εμπειρία σε μεγάλα projects ανακύκλωσης και πράσινης οικονομίας.

Η εξαγορά αυτή δίνει μία μοναδική ευκαιρία στον Όμιλο Θεοδώρου να ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές όλων των προϊόντων και υπηρεσιών του (συστήματα ρομποτικής, εγκιβωτισμού, ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας, ετικετέζες, Industry 4.0, Managed Services, κλπ.) έχοντας πια παρουσία με τις δικές του εταιρείες σε 11 χώρες του εξωτερικού.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top