Αναζήτηση

Σημαντική και ενδιαφέρουσα η παρουσία της Zapadel στην FESPA 2017

Σημαντική και ενδιαφέρουσα η παρουσία της Zapadel στην FESPA 2017

Σημαντική και ενδιαφέρουσα η παρουσία της Zapadel στην FESPA 2017, με πολλές παρουσιάσεις νέων μοντέλλων και λύσεων από τους συνεργάτες της εταιρίας.  

 

Αναλυτικά, στο περίπτερο της Zund Systemtechnic εγινε παρουσίαση του νέου LM-100 module. Πρόκειται για την καινούργια laser κεφαλή 100 watt, ειδικά σχεδιασμένη για κοπή υφασμάτων, αντικαθιστώντας τις υπάρχουσες κεφαλές πολλαπλών εργαλείων σε οποιοδήποτε εγκατεστημένο σύστημα, προσφέροντας επιπλέον λειτουργίες στο χρήστη και αυξάνοντας τις εφαρμογές που προσφέρει πλέον ένα κοπτικό Zund.


Επίσης παρουσιάστηκε το καινούργιο  RM-L module των 3,6 Kw για κατεργασία παχύτερων υλικών με λιγότερα περάσματα και μεγαλύτερες ταχύτητες. Το καινούργιο Routing Module συνεργάζεται με το σύστημα αυτόματης εναλλαγής εργαλείων ARC για αδιάλειτπη λειτουργία όταν απαιτούνται διαφορετικά πάχη εργαλείων για την ολοκλήρωση μίας δουλειάς, αυξάνοντας στα ύψη την παραγωγικότητα του συστήματος.   Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ένα  τραπέζι  με διπλή γέφυρα, το μοντέλλο  D3, που αυξάνει την παραγωγικότητα του τραπεζιού έως και 100% εφόσον το σχήμα του αρχείου το επιτρέπει, μοιράζοντας τον φόρτο δουλειάς στις δύο ξεχωριστές γέφυρες που κινούνται ανεξάρτητα αλλά συνδυαζόμενες μεταξύ τους

Αλλη μία επιβλητική παρουσία στη FESPA από τον συνεργάτη της ZAPADEL El-Sign-cnc, μια εταιρία με πανίσχυρα ρούτερ και τραπέζια βαρέως τύπου, για απαιτητικές εφαρμογές σε δύσκολα περιβάλοντα εργασίας. Η εταιρία διαθέτει λύσεις διαφόρων μεγεθών και ισχύων, για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες.

Η γκάμα των μηχανημάτων εμπλουτίστηκε με την καινούργια λύση από την Cad Cam Technologies, το επαναστατικό Contour Cut Vision, ένα ταχύτατο laser κοπής προεκτυπωμένου υφάσματος, που αναγνωρίζει εν κινήσει τα όρια της εκτύπωσης και δημιουργεί το αρχείο κοπής ακαριαία, κόβοντας σε πραγματικά μεγάλες ταχύτητες ότι του δοθεί! Πρόκειται για την απόλυτη λύση για την κοπή προεκτυπωμένου υφάσματος σε ρολλό, από την κορυφαία Cad Cam Technologies.

Σημαντική παρουσία από την Asphalt Art και την Continental Graphics, παραγωγό και προμηθευτή ειδικών υλικών για απαιτητικές εφαρμογές. Η Asphalt Art διαθέτει ειδικά υλικά δαπέδου προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις, είτε για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο είτε για διαφορετικά είδη υποστρώματος. Τα υλικά της Asphart Art μπορούν να εφαρμοστούν είτε κατευθείαν επάνω σε ασφαλτοτάπητα, σε πεζοδρόμιο, σε μάρμαρα, ξύλινα πατώματα, αθλητικούς χώρους, είτε πάνω σε μοκέτες σε χώρους εκδηλώσεων για την άψογη παρουσίαση οποιουδήποτε μηνύματος σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνείστε  με την ZAPADEL, στο τηλ: 210 9957605  ή στείλτε email στο info@zapadel.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή  απορία σας σχετικά τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρία στην Ελληνική αγορά.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top