Αναζήτηση

Στις 21-24 Μαΐου του 2021 μεταφέρεται η Syskevasia

Στις 21-24 Μαΐου του 2021 μεταφέρεται η Syskevasia

Τον Μάιο του 2021 μεταφέρονται από τον Οκτώβριο 2020 που ήταν προγραμματισμένες οι εκθέσεις Syskevasia, Plastica & Chem/Ecolink που διοργανώνει η 3ΕΚ.

Αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρεία:

Με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι οι εκθέσεις Syskevasia, Plastica & Chem/Ecolink μεταφέρονται τον Μάιο του 2021 στο Athens Metropolitan Expo.

H εταιρεία 3EK, με 35 χρόνια επιτυχίας στην διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, θέτει ως προτεραιότητα την εμπορική δραστηριότητα των εκθετών & την βέλτιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Με σύνθημά μας την Επανεκκίνηση – Restart και με σεβασμό στην επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πελατών μας για μεταφορά των εκθέσεων, σας ανακοινώνουμε τις παρακάτω ημερομηνίες:

➢ Η Συσκευασία στα καλύτερά της – Syskevasia 21: 17Η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics | Halls 2 & 3
➢ Ειδική Ενότητα Printing: Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών &
Εκτυπώσεων | Hall 2
➢ Προηγμένη Τεχνολογία – Plastica 21: 11Η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης | Hall 4

 Έρευνα και Ανάπτυξη – Chem 21: 11Η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου – EcoLink 21: Έκθεση Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων | Hall 1
 Ειδική Ενότητα Θεμέλιο Ιατρικής – HealthLab: Παρουσίαση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών | Hall 1

Προφίλ Εκθέσεων – Ειδικές Ενότητες & Παράλληλες Εκδηλώσεις

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό μας, σας ενημερώνουμε ότι το 70% της εκθεσιακής επιφάνειας έχει ήδη καλυφθεί για τις νέες ημερομηνίες.
Οι εκθέσεις που αποτελούν θεσμό για τους κλάδους της συσκευασίας, των πλαστικών, της χημείας και του περιβάλλοντος αναμένεται να έχουν μεγάλο αριθμό εκθετών και να προσελκύσουν αρκετούς εμπορικούς επισκέπτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας και τις 4 Αίθουσες του Metropolitan Expo.

Για πρώτη φορά εμβόλιμα στην αίθουσα 2 της Syskevasia θα διεξαχθεί η ειδική ενότητα Printing - Παρουσίαση Συναφών Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων.

Έχουμε οργανώσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Εμβόλιμα στην έκθεση Chem/Ecolink στην αίθουσα 1, πραγματοποιούμε την ειδική ενότητα Health Lab για 2η φορά ώστε να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής σε εταιρείες εργαστηριακού εξοπλισμού, τεχνολογίας υγείας και βιοεπιστημών.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν δυναμικά το παρών στηρίζοντας τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, σε διαφορετικές αίθουσες οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ενδιαφερόμενους πελάτες, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Οι Εκθέσεις μας έχουν γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ανέπτυξαν το πελατολόγιό τους και εξέλιξαν τα προϊόντα τους. Τον Οκτώβριο του 2018 στις Εκθέσεις Syskevasia & Plastica, που έγιναν στο Athens Metropolitan Expo, συμμετείχαν 330 εκθέτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ καταγράψαμε 17.000 εμπορικούς επισκέπτες. Στις Chem/Ecolink/Health Lab, το 2017, συμμετείχαν 70 εταιρείες και 3000 εμπορικοί και επιστημονικοί επισκέπτες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος – Πληροφορίες

Λόγω των κρατήσεων – επιβεβαιώσεων, όποια εταιρεία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει και ο αρμόδιος συνεργάτης θα σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα και την διαθεσιμότητα.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε έκθεση ξεχωριστά:
➢ Syskevasia21: https://syskevasia-expo.gr/
➢ Plastica 21: https://syskevasia-expo.gr/
➢ Chem/ Ecolink 21: https://chem-ecolink.gr/

Για επικοινωνία με την 3ΕΚ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ: 210-8056205,2017 | info3ek@otenet.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top