Αναζήτηση

Συμφωνία 50 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ Ricoh & Durst

Συμφωνία 50 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ Ricoh & Durst

Η Ricoh Europe έκλεισε μια σημαντική συμφωνία για την τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ με την Durst Group AG.

Η Durst Group, κορυφαίος κατασκευαστής προηγμένων λύσεων ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, χρησιμοποιεί ήδη κεφαλές εκτύπωσης inkjet Ricoh 5ης γενιάς στα συστήματα εκτύπωσης υφάσματος Alpha και στη σειρά Durst P5 για εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων – που θεωρείται η πιο επιτυχημένη, παραγωγική και ευέλικτη σειρά εκτυπωτών στην αγορά. Ως μέρος αυτής της νέας συμφωνίας, στο μέλλον, οι κεφαλές εκτύπωσης Ricoh θα αναπτυχθούν περαιτέρω για τα επερχόμενα συστήματα εκτύπωσης Durst για τα διάφορα πεδία εφαρμογής τους.

Τόσο η Durst όσο και η Ricoh, δεσμεύονται να προσφέρουν απόδοση μεγάλης διάρκειας. Τα τελευταία χρόνια, οι δύο εταιρείες έχουν εντείνει τη συνεργασία τους και έχουν δημιουργήσει ένα σταθερό και ευέλικτο σύστημα εκτύπωσης, ειδικά στην ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων με τη σειρά Durst Alpha. Αν και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται απλό, η επίτευξη της μέγιστης εκτυπωτικής ποιότητας και παραγωγικότητας και τέτοιες αξιόπιστες, ακίνδυνες λύσεις περιλαμβάνουν εντατική εργασία για την ανάπτυξη και την σύσταση του μελανιού, καθώς και αυστηρές δοκιμές χιλιάδων κεφαλών εκτύπωσης και τόνων μελανιού. Αυτή η πείρα εφαρμόστηκε στη συνέχεια στην εκτύπωση μεγάλου σχήματος.

Ο Dr. Christian Compera, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Industrial Print της Ricoh, λέει: «Η συνεργασία θα μας επιτρέψει να εξελίξουμε τις κεφαλές εκτύπωσης με πιο εστιασμένο τρόπο. Συχνά μπορεί να υπάρχει υψηλό επίπεδο προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας γύρω από την κεφαλή εκτύπωσης, τις τεχνολογίες παραγωγής υλικών και κεφαλών εκτύπωσης καθώς και της σύστασης των μελανιών. Συνενώνοντας τις ομάδες ανάπτυξης της Ricoh και της Durst, μοιραζόμαστε τον στόχο για συνεχή βελτίωση ολόκληρου του συστήματος εκτύπωσης, κάτι που τελικά ωφελεί τους πελάτες μας».

Ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδιοκτήτης της Durst Group, προσθέτει: «Αυτή η συμφωνία επιβεβαιώνει και συνεχίζει μια προσέγγιση συνεργασίας με τη Ricoh. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Ricoh μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε καλύτερους χρόνους στην αγορά νέων συστημάτων εκτύπωσης, καθώς εργαζόμαστε για την τέλεια αλληλεπίδραση μελανιών και υποστρωμάτων. Αυτό όχι μόνο μας επιτρέπει να επιτύχουμε τη μέγιστη εκτυπωτική ποιότητα και απόδοση, αλλά και να εγγυηθούμε, με αξιοπιστία, την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή. Αυτό, δίνει στους πελάτες μας μια σαφή βάση για τις επενδυτικές τους αποφάσεις, χωρίς τον παράγοντα κινδύνου της κεφαλής εκτύπωσης».

Οι ομάδες τόσο της Ricoh όσο και της Durst, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, θα συνεργαστούν σε νέες λύσεις, αναπτύσσοντας κεφαλές εκτύπωσης καθώς και εκτυπωτές, για να ανοίξουν δυνατότητες στην τεχνολογία inkjet για την αντιμετώπιση των αναγκών των νέων εφαρμογών. Ήδη διερευνώνται νέοι τρόποι χρήσης τεχνολογιών και υλικών inkjet για βελτιωμένη βιωσιμότητα – για παράδειγμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας κατά το στέγνωμα. Περαιτέρω συνεργατικές πρωτοβουλίες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top