Αναζήτηση

Συνέδριο e-Business & Social Media World 2017

Συνέδριο e-Business & Social Media World 2017

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το e-Business & Social Media World, το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των Social Media, του e–Business και του Marketing, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τίτλο «Grow your e-business: Unleash the Power of Social Data!».

Επιχειρώντας σε ένα άκρως δυναμικό περιβάλλον, η έννοια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχει πλέον ενσωματωθεί στο λεξιλόγιο κάθε επιχείρησης, που θέλει να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πορείας είναι η χρήση των Social Media, δεδομένου ότι αποτελούν το ισχυρότερο ίσως κανάλι του ψηφιακού marketing και ως εκ τούτου συνιστούν βασικό μέρος της στρατηγικής μιας εταιρείας, για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Έτσι, η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων λύσεων και εργαλείων, που διαθέτει στο «ψηφιακό» του οπλοστάσιο κάθε e-Business Specialist, Social Media Manager και Data Scientist, μπορεί να συμβάλλει  καθοριστικά στην επιτυχία του Ηλεκτρονικού -και όχι μόνο- Επιχειρείν.

Το φετινό συνέδριο διακρίνεται στις εξής θεματικές ενότητες:

1η Ενότητα: e-Business Transformation: The Social Retail Business!
2η Ενότητα: Smart tools – Big Business: The Era of Numbers!
3η Ενότητα: Digicalypse: Time to change your Future!

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί επίσης μια σειρά θεματικών workshops που καλύπτουν εξειδικευμένες πτυχές του Digital Marketing και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο
www.e-businessworld.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top