Αναζήτηση

Συνεργασία GRAPHCOM - DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ για τη διάθεση των προϊόντων MACtac στην Κρήτη

Συνεργασία GRAPHCOM - DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ για τη διάθεση των προϊόντων MACtac στην Κρήτη

Αθήνα, Μάιος 2022 - Η GRAPHCOM προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ για την διάθεση των αυτοκόλλητων φιλμ εκτύπωσης και επιγραφών MACtac στην Κρήτη.

Αποκλειστική αντιπρόσωπος της MACtac στην Ελλάδα από το 1995, η GRAPHCOM υπηρέτησε τους στόχους και το όραμα της κορυφαίας κατασκευάστριας για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σταθερής απόδοσης, που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες και εφαρμογές και υποστηρίζονται από υψηλή τεχνογνωσία και την τελευταία τεχνολογία στη σύνθεση φιλμ και κόλλας.

Η συμφωνία για τη διάθεση των υλικών MACtac στην Κρήτη και από την DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ ήρθε ως επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας των δύο εταιριών στη βάση προμηθευτή – πελάτη.

Εφεξής η DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ, η οποία διατηρεί εργοστάσια στην Αττική και στο Ηράκλειο Κρήτης και εμπορεύεται αναλώσιμα και επιγραφές, θα προμηθεύει την τοπική αγορά και με τις σειρές επιγραφών & ψηφιακής εκτύπωσης MACtac. Η συμφωνία καλύπτει:

  • Τις σειρές έγχρωμων φιλμ επιγραφοποιίας MACal, MACCrystal, MAClite, Glass Decor
  • Τις σειρές φιλμ ψηφιακής εκτύπωσης JT, Wall Wrap, Floor Graphics
  • Τις σειρές φιλμ πλαστικοποίησης LF, Floor Graphics

«Στη GRAPHCOM θέλουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και να του προσφέρουμε λύσεις άμεσα και υπεύθυνα. Η υποστήριξη - τεχνική, συμβουλευτική - αποτελεί θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας μας και οι υπηρεσίες μας αποτελούν βασικό πυλώνα επιτυχίας μας. Στην DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που, με την παρουσία του και τη γνώση της τοπικής αγοράς θα μας εξασφαλίσει την ευελιξία, την ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών που αναζητούμε» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Ραφαηλίδης, υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος της GRAPHCOM.

Σχετικά με τη GRAPHCOM

Η GRAPHCOM έχει συνεχή και δυναμική παρουσία στο χώρο των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας από το 1994.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη με μηχανήματα και υλικά υψηλών προδιαγραφών, η παροχή συνολικών λύσεων από το στάδιο της προεκτύπωσης μέχρι την επεξεργασία και παρουσίαση του τελικού προϊόντος έντυπης επικοινωνίας. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνολογιών, η διαρκής εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού αλλά και η πολυετής εμπειρία έχουν φέρει τη GRAPHCOM στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών που αναζητούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή τους.

Σχετικά με τη DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ

Η εταιρεία DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ ιδρύθηκε από τον Αϊβάζη Αναστάσιο το 1997 και δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτεινών επιγραφών.

Ακολουθώντας μια ανοδική πορεία εξέλιξης και επεκτείνοντας την δραστηριότητα της στην εμπορία υλικών επιγραφοποιίας, είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει υλικά γνωστών οίκων του εξωτερικού, εκπροσωπώντας πολλούς από αυτούς κατ' αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά.

Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη η εταιρεία Dimension προσφέρει καθημερινά αξιόπιστα προϊόντα τόσο στο χώρο της κατασκευής φωτεινών επιγραφών, που έχει και κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, όσο και στα αναλώσιμα επιγραφοποιίας και ψηφιακής εκτύπωσης.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top