Αναζήτηση

Συνεργασία της Kavalan με την Daltec.

Συνεργασία της Kavalan με την Daltec.

Η Kavalan ανακοινώνει νέα συνεργασία με τον Έλληνα διανομέα,  Daltec SA. Η Daltec είναι καθιερωμένος προμηθευτής εξοπλισμού επιγραφών και ψηφιακής εκτύπωσης στην ελληνική αγορά και θα προσφέρει τώρα την πλήρη γκάμα εναλλακτικών λύσεων χωρίς PVC της Kavalan για να υποστηρίξει τους πελάτες με τους στόχους βιωσιμότητας.

Με έδρα την Αθήνα, η Daltec δραστηριοποιείται από το 1987. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες της εταιρείας με πελάτες και προμηθευτές έχουν δημιουργήσει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις εκτύπωσης και σήμανσης μεγαλύτερη πρόσβαση σε θετικές λύσεις για τον πλανήτη και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη πιο πράσινων εναλλακτικών λύσεων έναντι του PVC που δεν θέτουν σε κίνδυνο την ποιότητα.

Η Αλίκη Καραφλόγκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Daltec, σχολιάζει: «Εδώ και αρκετό καιρό εξετάζουμε λύσεις χωρίς PVC και άλλες βιώσιμες λύσεις ως κάτι που θα θέλαμε να εξερευνήσουμε και βρήκαμε ότι τα προϊόντα Kavalan είναι ένας ωραίος συνδυασμός και των δύο. Το ενδιαφέρον για βιώσιμα προϊόντα στην ελληνική αγορά ήταν αργό, αλλά αυξάνεται σε έλξη και παρατηρούμε αυξημένη ζήτηση για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

«Η αειφορία ήταν ένα εξέχον θέμα συζήτησης στην εταιρεία μας τα τελευταία δύο χρόνια και εξετάζουμε ενεργά την υιοθέτηση προϊόντων και πρακτικών που θα μας οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Rob Karpenko, European Sales Director, Kavalan, προσθέτει: «Αυτή η κυκλοφορία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στο ταξίδι της Ελλάδας προς τη βιωσιμότητα και ένα πιο πράσινο μέλλον. Η Daltec δεσμεύεται να προωθήσει βιώσιμες πρακτικές και να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό της, και ελπίζουμε ότι η κυκλοφορία του Kavalan θα ενθαρρύνει άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους».

Για περισσότερες πληροφορίες προϊόντων σχετικά με τη σειρά KAVALAN, επισκεφθείτε τη διεύθυνση  www.goforkavalan.com .

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top