Αναζήτηση

Συσκευασία 18 - Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο Metropolitan Expo

Συσκευασία 18 - Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο Metropolitan Expo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

SYSKEVASIA18 - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

PLASTICA 18 – ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

      

 

 

Μετά από την διεξαγωγή της έκθεσης Syskevasia 2016, η οποία έλαβε χώρα στο σύγχρονο και απολύτως λειτουργικό Metropolitan Expo και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς 240 εκθέτες και 15.000 επισκέπτες έδωσαν βροντερό παρών, ξεκινάμε την προετοιμασία της Syskevasia 2018 (16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics) που θα διεξαχθεί για ακόμη μια φορά στο Metropolitan Expo, 12-15 Οκτωβρίου 2018, πλαισιωμένη από νέες καινοτομίες, εξαγωγικό προσανατολισμό και «γιορτινή διάθεση» καθώς συμπληρώνει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά!

Αυτή τη φορά η Syskevasia θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα αλλά σε διαφορετικές αίθουσες με την έκθεση Plastica 2018 (10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης), η οποία με τη σειρά της αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκθετών αλλά και επισκεπτών. Παράλληλα με τις εκθέσεις θα διεξαχθούν εκδηλώσεις από διάφορους φορείς και συνεργάτες οι οποίες θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες μέσα στον χώρο των εκθέσεων.

Νέες θεματικές ενότητες εντάσσονται όσον αφορά την έκθεση Syskevasia, στον χώρο της Οινοποιίας/Ποτοποιίας, στα Logistics καθώς επίσης και στην Ετικετοποιία.

Επίσης για πρώτη φορά θα προχωρήσουμε στο πρόγραμμα Φιλοξενίας Αγοραστών ‘Hosted Buyers’ από συγκεκριμένες χώρες με σκοπό να αυξήσουμε την προσέλευση επισκεπτών από το εξωτερικό για να βοηθήσουμε τις συμμετέχουσες Ελληνικές εταιρείες στον τομέα των εξαγωγών και να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια. Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα των Οργανωτών να κλείνουν τα ραντεβού τους κατά την διάρκεια των εκθέσεων είτε στο περίπτερό τους είτε σε ξεχωριστή και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Επιπλέον, από εδώ και στο εξής θα γίνεται ηλεκτρονική προεγγραφή και καταγραφή των επισκεπτών κατά την είσοδο τους στο εκθεσιακό κέντρο για καλύτερη εξυπηρέτηση τους, μια υπηρεσία η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους εκθέτες προς όφελός τους.

Η διαφήμιση και προβολή των εκθέσεων θα περιλαμβάνει αποστολή 40.000 εντύπων και ηλεκτρονικών προσκλήσεων, αποστολή 30.000 sms, διαφήμιση σε τηλεόραση – ραδιόφωνο - 15 κλαδικά περιοδικά, banners σε 17 κλαδικά sites και δελτία τύπου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος, εμείς σαν Οργανωτές θα φροντίσουμε για την καλύτερη συνεργασία και εξυπηρέτηση προς τους εκθέτες και επισκέπτες και για μια ακόμα καλύτερη και επιτυχημένη διοργάνωση.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ SYSKEVASIA & PLASTICA 18 !
www.syskevasia-expo.gr-www.plastica-expo.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top