Αναζήτηση

swissQprint Nyala: best-seller για 7 συνεχόμενα χρόνια

swissQprint Nyala: best-seller για 7 συνεχόμενα χρόνια

Ο επίπεδος εκτυπωτής Nyala ηγείται της ευρωπαϊκής κατάταξης πωλήσεων LFP για επτά συνεχή χρόνια. Το 2021, αυτό το μοντέλο της swissQprint ήταν και πάλι το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Infosource με έδρα τη Γενεύη, ο εκτυπωτής Nyala είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς επίπεδους εκτυπωτές στην Ευρώπη. Για επτά συναπτά έτη, αυτό το μοντέλο της swissQprint είναι ο ηγέτης στην κατηγορία του: «UV flatbed/hybrid printers > 152,4 cm πλάτος, στην κατηγορία τιμών 130.000 – 500.000 €» σε σύγκριση με όλες τις μάρκες και τα μοντέλα που συμμετείχαν στην έρευνα.

Ήδη στην τέταρτη γενιά

Ο Nyala με λίγα λόγια: LED UV επίπεδος εκτυπωτής. Flatbed 3,2×2 m, επεκτάσιμο με επιλογή roll to roll και πολλά άλλα. Μέγιστη απόδοση ανά ώρα: 206 τετραγωνικά μέτρα, 370 με το γρήγορο μοντέλο. Εννέα κανάλια χρωμάτων με ελεύθερη δυνατότητα διαμόρφωσης. Οι πιο πρόσφατες επιλογές μελανιών περιλαμβάνουν χρώματα νέον για εκτύπωση UV. Το σύστημα καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Οι εκτυπωτές Nyala υπάρχουν εδώ και 10 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η swissQprint κυκλοφόρησε σταθερά βελτιστοποιήσεις, νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που πάντα ωφελούσαν και τους υπάρχοντες χρήστες. Η τέταρτη γενιά βγήκε στην αγορά το φθινόπωρο του 2021. Στο επίκεντρο της βρίσκονται οι πιο πρόσφατες κεφαλές εκτύπωσης, με μέγιστη ανάλυση στα 1350 dpi, που ανεβάζει την ήδη υψηλή ποιότητα εξόδου της swissQprint σε άλλο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.swissqprint.com

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top