Αναζήτηση

Syskevasia 22 | 30/9 - 3/10 2022

Syskevasia 22 | 30/9 - 3/10 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Αθήνα, Νοέμβριος 2021

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι Εκθέσεις μας είναι και πάλι εδώ, ενεργές, ασφαλείς και έτοιμες να εξυπηρετήσουν και να ενώσουν εκθέτες & επισκέπτες αποτελώντας για μία ακόμα φορά το κομβικό και ουσιαστικό σημείο συνάντησης, εμπορικών συναλλαγών, προβολής & διαφήμισης των συμμετεχόντων.

Με το άνοιγμα και την επαναλειτουργία των εκθέσεων, η εταιρεία μας με τον νέο διακριτικό τίτλο PL Events (πρώην 3ΕΚ), ξεκινάει, ετοιμάζεται και επιστρέφει δυναμικά στην διοργάνωση των επόμενων εκθέσεων οι οποίες είναι οι εξής:

Syskevasia: 30 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2022

Chem/Ecolink & Plastica: 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2022

Θα λάβουν χώρα στο Athens Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο, το πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας, το οποίο έχει λάβει και την πιστοποίηση “Covid-Shield” εφαρμόζοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής απέναντι στον Covid-19.

Η προετοιμασία για το μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός έχει αρχίσει και ήδη το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό καθώς 200 και πλέον εταιρείες έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους και αναμένουμε ακόμα περισσότερες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα με τις εκθέσεις μας, ως είθισται, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια από τους φορείς και υποστηρικτές των εκθέσεων αλλά και από τους ενδιαφερόμενους εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

Τέλος, σας ευχαριστούμε όλους θερμά εκθέτες, επισκέπτες & κλαδικά μέσα ενημέρωσης για την στήριξη, το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας που μας δείχνετε και αναμένουμε να σας δούμε όλους δια ζώσης!

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top