Αναζήτηση

Syskevasia και Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018

Syskevasia και Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε και καθώς πλησιάζουμε στην διεξαγωγή των σημαντικότερων εκθέσεων των κλάδων αυτών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, τις εκθέσεις Syskevasia-16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics και την Plastica-10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης που θα πραγματοποιηθούν 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο Athens Metropolitan Expo ότι οι εκθέτες μας έχουν φτάσει πλέον τους 320, περισσότεροι συγκριτικά με το 2016 που ήταν 240 και με την προοπτική να αυξηθούν και άλλο.

Οι εκθέτες μας και αυτή την φορά είναι τόσο από την Αττική αλλά και από την περιφέρεια όσο και από διάφορες χώρες του εξωτερικού όπως Βουλγαρία, Γαλλία, Ιράν, Η.Π.Α, Αυστρία, Ρουμανία, Κύπρος, Ελβετία και Ιταλία.

Όλους αυτούς τους μήνες της προετοιμασίας και φτάνοντάς στο τέλος της είδαμε και ήταν ευχάριστη έκπληξη ότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση όχι μόνο παρέμεινε το ίδιο αλλά αυξήθηκε και σημαντικά γύρω στο 40% όπως φαίνεται και από τα στατιστικά και σημαντική αύξηση υπήρχε και στο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Εμείς από την πλευρά μας σαν οργανωτές, για να ενισχύσουμε όλο αυτό το ενδιαφέρον και την επιθυμία για συμμετοχή και προβολή μέσα από τις εκθέσεις προχωρήσαμε και προχωρούμε σε νέες ιδέες, νέα προγράμματα, νέες υπηρεσίες για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των εκθετών σε υψηλό επίπεδο αλλά και για την διευκόλυνση των επισκεπτών.

Για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων επισκεπτών (hosted buyers) όπου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα μας www.syskevasia-expo.gr οι ξένοι αγοραστές/επισκέπτες θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους με τις ελληνικές εταιρίες που εξάγουν. Τα έξοδά τους τα αναλαμβάνουμε εμείς οι οργανωτές και οι ενδιαφερόμενοι είναι από χώρες όπως Ισραήλ, Βουλγαρία, Αίγυπτο κ.α.

Επίσης, παρέχουμε ηλεκτρονική προεγγραφή επισκεπτών, η οποία γίνεται μέσω των ιστοσελίδων μας  ή και κατά την είσοδο τους στον εκθεσιακό χώρο. Ακόμα, όσον αφορά τους εκθέτες θα δίνεται και η δυνατότητα να κάνουνε εγγραφή στοιχείων επισκεπτών στο περίπτερό τους μέσω smartphones και barcode.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τόσο τις εταιρείες που συμμετέχουν στις εκθέσεις μας όσο και τους φορείς/συνεργάτες/επιμελητήρια(ΣΥΒΙΠΥΣ, ΕΛΣΕΤ, ΕΕΧ, ΣΕΜΕ, ΣΒΠΕ, ΠΕΤΕΤ, Hellgramed, ΕΕΒΨ, ΕλληνοΓερμανικό Επιμελητήριο, ΕλληνόΒουλγάρικο + ΕλληνοΤούρκικο επιμελητήριο, EEL, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) τα περιοδικά (Οινολογία, Φρουτονέα, Τυπογραφία, Αγροτικά Θέματα, Οινοπαραγώγη ,Plant Management, Logistics & Management, Agrend, Μελισσοκομική Επιθεώρηση, Meat News, ο Κόσμος του Σούπερ Μάρκετ, Pharma & Health Business, Moulding, Μετάδοση Ισχύος, ΕργαλειοΜηχανές, Γεωργία, Triiris και All Pack) καθώς και τους χορηγούς διαδικτυακής επικοινωνίας( ICAP, Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, Olivenews.gr, Agrotypos.gr, Foodrinkworld, Virus.com.gr) για την στήριξη τους και την προβολή των εκθέσεων μέσα από τα περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες τους οι οποίοι κάποιοι από αυτούς μαζί με διάφορες εταιρίες θα προχωρήσουν και στην οργάνωση υπό την χορηγία μας σημαντικών συνεδρίων, ομιλιών και ημερίδων.

Τέλος, καθώς η έκθεση Syskevasia κλείνει τα 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας σε έναν από τους σημαντικότερους κλάδους στην Ελλάδα η 3ΕΚ θα τιμήσει και θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο τις ημέρες της έκθεσης εταιρείες που συμμετέχουν ανελλιπώς από το 1988, δηλαδή από την πρώτη έκθεση που έλαβε χώρα στον Ο.Λ.Π και τις ευχαριστούμε θερμά αλλά και διάφορους φορείς για την συνεχόμενη στήριξή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδας μας www.syskevasia-expo.gr και www.plastica-expo.gr καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info3ek@otenet.gr και στα τηλ:210/8056205,7.

Εκθέτες και επισκέπτες θα χαρούμε να σας δούμε όλους στις Syskevasia 18 και Plastica 18, στο Athens Metropolitan Expo, 12-15 Οκτωβρίου 2018.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top